OK! Extravaganţe de vedete: Cum se răsfaţă celebrităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iahturi, vile somptuoase, vacanţe exlusiviste şi bijuterii unicat. Celebrităţile le au pe toate, căci şi-au construit cariere de succes din care câştigă anual adevărate averi.

Jay Z şi Beyonce

Cu o avere estimată la un miliard de dolari, nu e de mirare că cei doi trăiesc pe picior mare. Pe lângă bijuteriile scumpe (Beyonce are cercei cu smarald natural în valoare 1,8 milioane de dolari, Jay-Z are un colier de aur în valoare de 250 de mii de dolari), maşinile care se găsesc în garajul lor (un Bugatti, o Pagani Zonda Roadster în valaore de 2,5 milioane de dolari, un Mercedes făcut la comandă care are şi baie) şi nota de plată în valoare de 250 de mii de dolari lăsată într-un club din Miami, cei doi au tot ce-şi doresc.

Şi dacă tot îşi permit orice, cei doi obişnuiesc să se surprindă reciproc cu cadouri personalizate. De exemplu, Jay-Z i-a dăruit minunatei sale soţii un superb inel cu piatră albastră tanzanite în valoare de 350 de mii de dolari. Şi cum şi lui Beyonce îi place să-şi răsfeţe soţul, aceasta i-a dăruit rapperului un avion, care a costat nu mai puţin de 40 de milioane de dolari, şi care are inscripţionat numele său chiar în anul în care a sărbătorit pentru prima dată ziua tatălui.

Alte achiziţii extravagante ale cuplului:

Când a împlinit vârsta de 25 de ani, Beyonce a primit de la Jay-Z un Rolls-Royce din anul 1959, care a valorat un milion de dolari.

Află ce vedete sunt cele mai cheltuitoare pe www.okmagazine.ro 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite