Noi dezvăluiri de la autopsia lui Petrică Mîţu Stoian: „A fost greşeala lui şi a fost fatală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captura Video/Youtube
FOTO: Captura Video/Youtube

La 5 zile de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian, anchetatorii încearcă să afle ce a dus la tragedie. Apropiaţii artistului de muzică populară au fost audiaţi deja şi au vorbit despre decizia de a merge la clinica de recuperare. În plus, sunt indicii privind şi un supradozaj de anticoagulante.

„Să fiu sincer, pe mine nu mă interesează cum se soluţionează. Petre este mort şi el nu trebuia să se ducă acolo. Eu m-am luptat cu el şi eu şi Costică Enceanu să îl convingem să nu se ducă. A fost imposibil! A fost greşeala lui şi a fost fatală”, a spus Constantin Gusman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian.

În urma autopsiei, medicii au descoperit o posibilă supradoză de medicamente anticoagulante pe care artistul şi le-ar fi administrat singur, fără recomandarea medicului, potivit Digi24. 

În raportul preliminar al autopsiei se arată că plămânii artistului, şi aşa greu încercaţi de virusul Sars-Cov-2, ar fi cedat la un moment dat. Medicii spun că au descoperit o barotraumă şi vor acum să constate dacă aceasta, cumulat cu consumul de medicamente, i-au grăbit sfârşitul.

Rezultatele autopsiei au fost trimise la Institutul Mina Minovici din Bucureşti.

Cazul artistului nu ar fi însă singular. Recent, unui bărbat internat la aceeaşi clinică de lângă Reşiţa i s-ar fi făcut rău în urma unei proceduri similare.

„În urma unei singure şedinţe de presiune hiperbară cu oxigen a prezentat pneumotorax drept masiv”, a  declarat Cosmin Librimir, director medical Spitalul Judeţean Reşiţa: 

Pacientul a fost transferat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

 „A venit cu un pneumotorax drenat deja cu o bulă de enfizem pentru care se va interveni chirurgical după ce se tratează pneumonia de lob inferior. În prezent, bolnavul este internat în terapie intensivă pentru supraveghere”, a spus Ramona Gîdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara. 

Reprezentanţii clinicii private nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite