Nicolas Cage, despre retragerea din actorie: „Cred că am spus tot ce aveam de spus” VIDEO

0
Publicat:

Celebrul actor american Nicolas Cage, în vârstă de 59 de ani, a trecut prin mai multe etape în cariera sa. Mulți au calificat aparițiile sale drept capodopere, cum ar fi interpretarea personajului Ben Sanderson în „Leaving Las Vegas/ Părăsind Las Vegas-ul” pentru care a câștigat și un Oscar, însă există și guri rele care susțin că filmele în care a jucat Cage pot fi considerate nereușite, relatează Marca.

Actorul tocmai a terminat de vizionat unul dintre cele mai cunoscute seriale, „Breaking Bad”, iar starul din seria „Ghost Rider” a fost impresionat atât de mult de felul în care Bryan Cranston a dat viață personajului Walter White încât ar putea renunța la actorie. 

Nu știu dacă mai am ceva de învățat din cinematografie", a afirmat el. 

Nicolas Cage
Nicolas Cage a făcut o serie de dezvăluiri interesante. Foto: Arhivă

Cu ocazia celui mai recent film al său, intitulat „Dream Scenario/ Scenariu de vis”, Cage a acordat un interviu pentru Uproxx în care a făcut o serie de dezvăluiri interesante. 

După 45 de ani de activitate și mai mult de 100 de filme, cred că am spus tot ce aveam de spus despre cinematografie. Și aș vrea să îmi iau rămas bun pe o notă înaltă și să spun: La revedere. Cred că trebuie să mai fac poate încă trei sau patru filme înainte de a putea face asta (n.red de a se retrage), iar apoi sper să schimb formatul și să trec la un alt mod de a-mi manifesta performanțele", a declarat actorul. 

„Breaking Bad este grozav”

În plus, a făcut aluzie și la cum vor fi celelalte filme ale sale, deoarece vrea să fie foarte atent atunci când acceptă un scenariu. 

Voi fi foarte strict în procesul de selecție pe viitor. Dar, pentru a face un alt film, vreau să explorez alte formate”, a mai adăugat el. 

În legătură cu serialul „Breaking Bad”, actorul a afirmat: „Fiul meu mi-a spus să mă uit la el. L-am văzut anul trecut și am crezut că e ceva acolo, dar vă împărtășesc ideile mele pe măsură ce le conturez. Breaking Bad este grozav. Am văzut lucruri pe care le poți face acum cu personajele și cu timpul pe care îl au la dispoziție pentru a se exprima. L-am văzut pe Bryan Cranston uitându-se la o valiză timp de o oră într-un episod. Nu avem timp să facem asta într-un lungmetraj, așa că poate că televiziunea este următorul pas pentru mine. Vom vedea". 

Nu știu dacă mai am ceva de învățat de la cinematografie și s-ar putea să am ceva de învățat de la televiziune", a mai spus Nicolas Cage. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite