Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, escapadă romantică la schi. Ce destinație de vacanță au ales FOTO

0
Publicat:

Actrița Monica Bîrlădeanu și fostul coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, au plecat, pentru câteva zile, într-o escapadă romantică în afara țării. Cei doi au prins vremea perfectă de schi și s-au bucurat, în același timp, de peisaje de poveste.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță la schi FOTO Colaj Instagram
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță la schi FOTO Colaj Instagram

Cer senin, zâmbete și pârtii acoperite de zăpadă. Pe contul ei de Instagram, Monica Bîrlădeanu a împărtășit cu urmăritorii săi momente magice din vacanța sa de Revelion. Fotografiile ilustrează decorul fermecător al Munților Dolomiți, din Italia, o destinație spectaculoasă.

Deși nu apare în fotografii, în spatele obiectivului s-a aflat nimeni altul decât iubitul său, Valeriu Gheorghiță.

Actrița a descris și ce a însemnat pentru ea ziua perfectă de schi: „Abia astăzi aș putea să spun că a fost o zi de schi absolut perfectă. Soare, zăpadă suficientă, pârtiile splendide, lume destul de puțină. Unde mai pui că am terminat ziua în jacuzzi, afară, pe mega relaxare”, a scris în dreptul fotografiilor, de pe pagina de socializare.

Deși relația lor este discretă și își păstrează privată aspectele personale, aparițiile celor doi la evenimente publice, precum cea de la Revelion sau de la o premieră de film, confirmă faptul că sunt un cuplu fericit.

Iubire fără bariere...de vârstă

Între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă de trei ani, pe care însă nimeni nu ar sesiza-o. La 44 de ani, actrița strălucește alături de partenerul ei mai tânăr, în vârstă de 41 de ani. Cuplul pare să se bucure de fiecare moment al relației lor și. Mai mult decât atât, actrița este convinsă că și-a găsit „omul potrivit”.

„În viață, merită să aștepți omul potrivit, chiar dacă nu e de aceeași vârstă cu tine”, a mărturisit ea, într-un interviu recent.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite