Miss World România 2024, apariție de infarct în India. Cum a apărut pe scenă frumoasa profesoară

0
Publicat:

România este reprezentată de Ada Maria Ileana la Miss World 2024, o tânără de 26, care a avut o apariție de infarct în India, acolo unde se desfășoară competiția între cele mai frumoase femei din lume.

Ada Maria Ileana, reprezentata României la Miss Universe 2024 FOTO Adevărul
Ada Maria Ileana, reprezentata României la Miss Universe 2024 FOTO Adevărul

Tânăra a lăsat juriul cu gura căscată în momentul în carde a apărut pe scenă într-o ținută senzuală în nuanțe de roz. Ea a distribuit o imagine pe Instagram, evidențiind frumusețea și eleganța sa, scrie click.ro.

  Originară din București, Ada Maria Ileana are un palmares impresionant în competițiile internaționale de frumusețe. A participat la Miss International 2022 în Japonia, Miss Tourism International 2018 în Malaezia și Miss Tourism World în China.  

Citește articolul complet pe click.ro.

Miss World România, mesaj pentru cei care au atacat-o dur: „Mai e ceva în țara asta neatins de Securitate?”

  E deșteaptă, frumoasă, dar și criticată. Tânăra care va reprezenta România la competiția Miss World 2024, în India, are parte de ură în mediul online. Ada-Maria Ileana le-a răspuns celor care au atacat-o.  

Ada are 25 de ani, este din Bucureşti şi este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licenţiată în Studii de Securitate şi e pasionată de relaţii internaţionale şi diplomaţie.

De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Munca sa cu copiii a determinat-o să îşi dorească să îmbunătăţească sistemul educaţional din România. Astfel, ea pune bazele unui ONG care militează pentru politici educaţionale de calitate. Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaţionale de frumuseţe: Miss Tourism World 2018 (China) şi Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a şi câştigat un titlu internaţional.

Licențiată în studii de securitate

„Licențiată în studii de securitate, mai e ceva în țara asta neatins de securitate?”, e un comentariu care a deranjat-o pe Ada-Maria. În emisiunea „La Măruță”, tânăra le-a răspuns celor care o contestă și care cred că asemenea studii au legătură cu Securitatea. Ada a precizat că acesta nu e decât un domeniu al studiilor politice și al relațiilor internaționale.

„Concursul începe de pe 18, iar finala va avea loc pe 9 martie, deci e un concurs de lungă durată, cu foarte multe probe, necesită foarte multă pregătire. (...) Cea mai importantă este Beauty With a Purpose, este partea caritabilă unde ne prezentăm proiectul. Eu o să vorbesc despre ONG-ul pe care îl conduc, ne ocupăm de fetele din centrele de plasament, le pregătim să aibă o diplomă și un venit în domeniul de Beauty după ce pleacă din centru. (...) Este o poveste aproape de centru și de casă pentru că tatăl meu a fost într-un centru de plasament, a fost adoptat la trei ani și a primit șansa la succes. Am vrut ca și alții să primească această șansă, " a explicat tânăra, conform PRO TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite