Povestea cutremurătoare a reginei frumuseții care și-a prezis moartea. Ce a făcut înainte să piară într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ariana Viera, actuala Miss Venezuela, a murit într-un accident de mașină în Orlando, Florida, SUA.

Ariana Viera a murit într-un accident de mașină FOTO Instagram
Ariana Viera a murit într-un accident de mașină FOTO Instagram

„Ea era una dintre cele mai promițătoare modele din lume, dar a murit prea devreme, la vârsta de doar 26 de ani”, a confirmat mama ei, Vivian Ochoa.

„A adormit; era foarte obosită. Au resuscitat-o și a avut un atac de cord, dar au resuscitat-o din nou. Când urma să o ducă la terapie intensivă, a rămas acolo”,  a mai declarat Ochoa pentru Telemundo.

Mama fotomodelului a mai transmis: „Ariana a fost întotdeauna sprijinul meu, prietena mea”, a spus mama ei. „A ajutat atât de mulți oameni... Se oprea din a face orice pentru a ajuta sau a asculta pe cineva”.

Tatăl Arianei, care locuiește în Peru, a solicitat o viză umanitară pentru a putea călători în Statele Unite și a fi alături de familie în urma acestei pierderi tragice. Cu toate acestea, viza i-a fost acordată abia la o zi după înmormântarea fiicei sale.

Miss Venezuela plănuia o excursie la Punta Cana, în Republica Dominicană, pentru a participa la renumitul concurs de frumusețe Miss America Latină 2023, iar ulterior avea de gând să debuteze într-o prezentare de modă la New York.

Ariana Viera pare să-și fi prezis înmormântarea. Ea a postat acum câteva luni pe Instagram un video cu descrierea:  „Mă filmez pentru viitoarea mea înmormântare pentru că întotdeauna îmi fac videoclipurile, nimeni altcineva nu le face”.

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite