Miss World România, mesaj pentru cei care au atacat-o dur: „Mai e ceva în țara asta neatins de Securitate?”

0
Publicat:

E deșteaptă, frumoasă, dar și criticată. Tânăra care va reprezenta România la competiția Miss World 2024, în India, are parte de ură în mediul online. Ada-Maria Ileana le-a răspuns celor care au atacat-o.

Ada are 25 de ani, este din Bucureşti şi este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licenţiată în Studii de Securitate şi e pasionată de relaţii internaţionale şi diplomaţie.

Ada-Maria Ileana va reprezenta România la Miss Universe 2024 FOTO Adevărul
Ada-Maria Ileana va reprezenta România la Miss Universe 2024 FOTO Adevărul

De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Munca sa cu copiii a determinat-o să îşi dorească să îmbunătăţească sistemul educaţional din România. Astfel, ea pune bazele unui ONG care militează pentru politici educaţionale de calitate. Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaţionale de frumuseţe: Miss Tourism World 2018 (China) şi Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a şi câştigat un titlu internaţional.

Licențiată în studii de securitate

„Licențiată în studii de securitate, mai e ceva în țara asta neatins de securitate?”, e un comentariu care a deranjat-o pe Ada-Maria. În emisiunea „La Măruță”, tânăra le-a răspuns celor care o contestă și care cred că asemenea studii au legătură cu Securitatea. Ada a precizat că acesta nu e decât un domeniu al studiilor politice și al relațiilor internaționale.

„Concursul începe de pe 18, iar finala va avea loc pe 9 martie, deci e un concurs de lungă durată, cu foarte multe probe, necesită foarte multă pregătire. (...) Cea mai importantă este Beauty With a Purpose, este partea caritabilă unde ne prezentăm proiectul. Eu o să vorbesc despre ONG-ul pe care îl conduc, ne ocupăm de fetele din centrele de plasament, le pregătim să aibă o diplomă și un venit în domeniul de Beauty după ce pleacă din centru. (...) Este o poveste aproape de centru și de casă pentru că tatăl meu a fost într-un centru de plasament, a fost adoptat la trei ani și a primit șansa la succes. Am vrut ca și alții să primească această șansă, " a explicat tânăra, conform PRO TV.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite