Răzbunare pe colegul care îți pleacă în concediu. Mircea Bravo a pățit-o VIDEO

0
Publicat:

Cel mai nou scheci al comediantului Mircea Bravo vorbește despre „trădarea“ resimțită de colegii de muncă atunci când unul dintre ei pleacă în concediu. Dialogul se desfășoară savuros, precum într-un cuplu care își împarte viața.

Mircea Bravo și Bob Rădulescu SURSA Mircea Bravo
Mircea Bravo și Bob Rădulescu SURSA Mircea Bravo

În cel mai recent videoclip, vloggerul Mircea Bravo vine smerit la muncă și îi oferă un mic cadou colegului de birou. Acesta este jucat de actorul Bogdan Bob Rădulescu de la Teatrul Național din Cluj-Napoca, cunoscut pentru pitorescul personaj de etnie romă „Haurențiu“. 

Colegul de birou se arată foarte supărat pe Mircea pentru că acesta a fost două săptămâni în concediu cu soția, „tocmai“ în luna noiembrie și l-a lăsat să muncească singur la un proiect. În cele din urmă, drept răzbunare, Bob îi arată o cerere de concediu pe care și-l lua să-l lase pe Mircea cu toate lucrările pe cap. 

Când Mircea îl întreabă unde va merge, Bob spune că va sta acasă și se va uita la filme, pentru că nu are bani, așa cum are Mircea.

În acel moment, Mircea Bravo se enervează și spune că merge să fumeze o țigară. Când Bob îi amintește că nu fumează, Mircea îl anunță că se apucă în acel moment, ca să facă precum Bob și restul colegilor, care sub pretextul că ies la o țigară ajung să stea afară mai mult decât la lucru. Fiecare țigară scurtează ziua de lucru cu 10 minute - astfel că Bob a fost la țigară mai mult decât a fost Mircea în concediu.

Afară, colegii îl întreabă pe Mircea cum de a reușit să plece jumătate din luna noiembrie în concediu, deoarece ei nu au bani pentru așa ceva. „Nu fumez. Mai bine mă duc să lucrez“, răspunde Mircea, care se lasă de fumat de cum s-a apucat. 

Scheciul este promovare pentru filmul „Nuntă pe bani“, cea mai recentă producție cinematografică semnată de echipa lui Mircea Bravo. Comentariile au curs cu mile, iar cele mai multe au fost felicitări pentru felul în care Mircea Bravo promovează stilul de viață sănătos, fără fumat.

„De unde naiba îți vin ideile astea? Adevărul este că ai și dreptate! Ești și sunteți fenomenali! Din Alcala de Hernares, Spania, vă pup!”, a scris Antonio, un român din Spania. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite