Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre moartea Cristinei Ţopescu: Este prea devreme să ne pronunţăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Vela a precizat că o vecină a sunat la 112 deoarece nu a mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Ţopescu şi a observat că maşina din faţa casei era nemişcată.

În privinţa împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunţa încă, scrie Mediafax.

„Da, a fost un moment delicat. Am fost anunţat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunţat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că maşina era nemişcată în faţa casei. S-au mobilizat forţele din zonă, s-a intrat în casă şi s-a realizat că este o tragedie şi că nu mai este printre noi Cristina Ţopescu”, a declarat Marcel Vela la RomâniaTV.

Ministrul de Interne a spus că e prea devreme ca anchetatorii să se pronunţe cu privire la modul cum a murit jurnalista.

„Este prea devreme să ne pronunţăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoţie cerebrală. (...) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica şi opiniei publice”, a mai spus Vela.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite