Milionarul Nick Rădoi și-a făcut testamentul după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cui îi lasă averea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer de colon, vara trecută, și acum și-a scris testamentul.

Milionarul Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer FOTO: arhivă
Milionarul Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer FOTO: arhivă

Nick Rădoi, în vârstă de 63 de ani, are o avere de 30 de milioane de euro. El a fost diagnosticat cu cancer de colon în vara anului trecut, după o operație de apendicită.

De atunci, a făcut patru operații complexe în America și ședințe lungi de chimioterapie, timp în care a slăbit 40 de kilograme.

Rădoi spune că a învins cancerul, dar a mărturisit recent că și-a scris testamentul.

„Testamentul meu e făcut, e privat, făcut așa cum trebuie să fie! Sunt foarte fericit să am casa plină de nepoţi. Îi iubesc ca pe ochii din cap şi, bineînţeles că tot ce am eu nu se pune problema să las altcuiva, decât lor”, a spus Nick Rădoi, pentru Click, după ce a fost diagnosticat cu cancer. 

Omul de afaceri a lăsat să se înțeleagă că actuala iubită, Mădălina Apostol, care locuiește în prezent în casa milionarului Mexic, nu apare în testamentul său, unde se regăsesc doar copiii și nepoții. 

„Ar vrea ea să fie acolo...”, a adăugat milionarul. 

Cine este Nick Rădoi? 

Nick Rădoi a devenit multimilionar în Statele Unite, după ce împreună cu părinţii şi fraţii săi a fost expulzat din România, în 1979. 

Tatăl lui Nick Rădoi, Nicolae, care devenise o ţintă a Securităţii, fiind închis la Timişoara pentru protestele sale împotriva regimului comunist.

Alături de alţi creştini baptişti, Nicolae Rădoi a făcut parte din Comitetului Creştin Român pentru Apărarea Libertăţii Religioase şi de Conştiinţă (ALRC). Imediat, autorităţile au declanşat represiunea grupului. 

”Nicolae Rădoi a fost arestat alături de alţii şi a ajuns în închisoare, în vara anului 1978, în timp ce fiul său cel mare, Nick, a fost bătut crunt de Miliţie. În 1979, Nicolae Rădoi şi familia au ajuns la Roma de unde, după câteva luni, au reuşit să plece către Statele Unite.

Primii cinci ani petrecuți în America au fost cei mai grei pentru Nick Rădoi, care a pus bazele unei companii de transport, ce avea să îi aducă în conturi câteva zeci de milioane de euro. 

Milionarul a fost căsătorit timp de 29 de ani cu Cami și au împreună trei fete, care sunt căsătorite toate cu cetățeni români.

Nick Rădoi a divorţat de soția sa, Cami, la sfârşitul anului 2010. De atunci, milionarul nu s-a mai afișat decât cu românce, care sunt preferatele lui.  În prezent, Nick Rădoi are o relație cu Mădălina Apostol, care s-a și mutat în Mexic cu tot cu fetița ei, la reședința milionarului român”, mai scrie Click.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite