Nick Rădoi, despre soțul Monicăi Gabor: „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el”

0
Publicat:

Odată cu apariția milionarului chinez în viața Monicăi Gabor, atenția publicului s-a îndreptat automat către el. Totuși, lipsa multor informații despre Mr. Pink, pe numele său real Ji Xiang Lhamo, crește și mai mult curiozitatea unora.  

Nick Rădoi a făcut o serie de dezvăluiri despre banii pe care îi are Mr. Pink. FOTO: Colaj Click!
Nick Rădoi a făcut o serie de dezvăluiri despre banii pe care îi are Mr. Pink. FOTO: Colaj Click!

Ani în urmă, când relația Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink era la început, s-a creat o serie de controverse cu privire la averea lui. Zvonurile au fost stopate de un alt milionar - Nick Rădoi, cel care a făcut o serie de dezvăluiri despre banii pe care îi are chinezul.  

Cârcotașii considerau că iubitul Monicăi Gabor nu ar fi fost atât de bogat pe cât se spunea, iar viața luxoasă a acesteia din America ar fi fost departe de adevăr. Nick Rădoi amintea în anul 2016 faptul că Mr. Pink, un om care nu i-a fost străin românului, este, de fapt, extrem de bogat:

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă", mărturisea la acea vreme Nick Rădoi în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite