Mihai Bobonete face un turneu de stand-up comedy în țară. Cât ajunge să coste un bilet la show-urile actorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comediantul va susține un turneu în 20 de localități din toată țara și a anunțat primele nouă orașe în care va avea spectacole. Prețurile biletelor nu sunt de neglijat.

Mihai Bobonete are proiecte atât în televiziune, cât și în actorie FOTO Pro TV
Mihai Bobonete are proiecte atât în televiziune, cât și în actorie FOTO Pro TV

Mihai Bobonete împlinește anul acesta 20 de ani de la primul său show de stand-up comedy și va sărbători printr-un turneu național. Spectacolul pe care îl va prezenta în toată țara se numește „Pamp Pamp dă geim!“, iar invitat este nimeni altul decât Mihai Rait Dragomis, colegul său din serialul serialul „Las Fierbinți“ (interpretul lui Dorel).

„Comediantului îi șade bine cu drumul și iată că ne urnim spre voi cu un gând bun și un spectacol savuros de stand-up comedy ca la noi. Anul ăsta fac 20 de ani de când am urcat pe scena Cafe Deko, iar Dan Chișu m-a sprijinit să rămân cât mai drept pe ea. Avem la acest moment doar nouă dintre cele 20 de orașe prin care avem de gând să aducem voia bună. Fratele Mihai Rait Dragomir e cu mine pentru că… Stan și Bran! Să veniți că o să fie bine! Promit!“, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Orașele anunțate sunt Galați (22 aprilie), Piatra Neamț (9 mai), Iași (10 mai), Oradea (13 mai), Ploiești (2 iunie), Brașov (3 iunie), Bacău (8 iunie), Pitești (9 iunie), Craiova (10 iunie). Pentru aceste spectacole biletele se vând pe entertix.ro și există două categorii de prețuri: 125 de lei (Categoria II) și 150 de lei (Categoria I).

Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial („Las Fierbinţi“ – n.r.) 10 luni pe an, 10 ore pe zi şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: «De când merge Maria?». Astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată...“, a declarat Mihai Bobonete într-un interviu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite