Cum a fost confundat Bobonete cu un cântăreț celebru. Moment jenant la benzinărie: „Am vrut să plătesc“ VIDEO

0
Publicat:

Mihai Bobonete a povestit în cadrul ultimului podcast, „Da Bravo!” în care a avut-o invitată pe Mirela Oprișor, interpreta Aspirinei din Las Fierbinți, un episod amuzant pe care l-a trăit într-o benzinărie, când a fost confundat cu un cunoscut cântăreț.

Conform libertatea.ro, Bobonete a povestit că întâmplarea a avut loc la 2-3 ani după ce a început serialul "Las Fierbinți", iar el și Mihai Rait (n.red. – „Dorel” din serial) se aflau la OMV-ul de pe Valea Oltului.

„Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: «Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…». Și m-am gândit: în fine, mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. «Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră, un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!». M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. «E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…»,  a povestit Bobonete.

Cel care l-a scos din înc urcătură a fost prietenul și colegul său, Mihai Rait. Dându-și seama că femeia face o confuzie, acesta a intrat în jocul ei și i-a dat replica.

"Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. «Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…». «Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț». Atunci, Mihai mi-a zis: «Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!». Nu știam nici cine e Ionuț Dolănescu, apoi am aflat că era pe la Măruță, la emisiune, un întreg scandal, cu frații Dolănescu”, a povestit actorul.

Prețul plătit pentru celebritate

„Bobiţă“ din Las Fierbinţi a povestit, într-un interviu la TVR, ce preţ plăteşte pentru celebritate. Mihai Bobonete este unul dintre cei mai carismatici actori din România, extrem de apreciat de public, indiferent de rolurile jucate sau de apariţiile din show-urile de stand-up comedy şi de improvizaţie.

Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial (n.r. Las Fierbinţi, difuzat de PRO TV) 10 luni pe an, 10 ore pe zi şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată...“, îşi amintea Mihai Bobonete, în urmă cu câțiva ani.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri