Las Fierbinți: „Șpaga e vaselina care unge economia României. Lasă, bă, să meargă șpaga, să meargă țara asta!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seară a fost difuzat un nou episod din serialul fenomen Las Fierbinți, difuzat la PRO TV și VOYO. Bobiță, primarul Vasile, Rață și Dorel au o discuție filozofică despre șpaga din România.

Deși savuros, dialogul personajelor din serialul de la Pro TV surprinde o realitate tristă.

”Rață: Economia României, prostule, așa funcționează: pe bază de șpagă. Vorbești cu un mecanic, îți repară mașina, mai dă-i, mă, ceva de la tine, un instalator repară o țeavă, dă ceva de la tine acolo, un zugrav... Când îi sună telefonul să se bucure și omul ăla: uite, mă, asta e ăla care mi-a lăsat și mie ceva. Și vine să te ajute din nou. Băi, deci e șpaga e vasilina care unge economia, o face să duduie

image

Bobiță: Bravo, are dreptate Rață!

Primarul Vasile: Bobiță, n-are dreptate! Conform Constituției șpaga e ilegală!

Bobiță: Bă, noi avem cârciumă, noi trebuie să avem grijă cu șpaga. Bă, noi trebuie să ne purtăm cu șpaga ca cu o floare. S-o uzi, s-o faci frumoasă și după aia s-o dai înapoi. C-o dai simplă, c-o dai buchet nu mai contează!. S-o dai înapoi! Bă, și bogații, și săracii dau șpagă! Mă, și bogații, și săracii iau șpagă. Ce-i mai frumos pe lumea asta decât banuʼ nemuncit? Noi, în țara asta, ar trebui să facem mitinguri pentru șpagă, să ieșim în stradă! Să fie legalizată! Nu așa, a luat unul o șpagă, l-a prins, că pedeapsă, că nu știu ce. Daʼ cine ești tu, Anafule, să-mi spui tu mie cum să se-ntâmple? Știe Anaful cum se-nvârte țara asta, cum merge țara asta? Nu știe! Bă, lasă mă șpaga să fie să fie șpagă, să meargă lucrurile cum trebuie. Că dacă ai oprit circuitul șpăgii în țara asta, ai blocat țara. Și ce faci cu o țară blocată? Nu faci nimic! A dat unul o șpagă, tu, statule, l-ai chemat, îi dai medalie! A cui e statuia? A marelui șpăgar de la 1400, că merită! De aia nu avem nici autostrăzi. De ce nu avem noi autostrăzi? Că nu i-a lăsat Anafuʼ! Dar Anafuʼ exista dacă nu dădeam eu șpagă? Lasă, bă, să meargă șpaga, să meargă țara asta!“.

În intervalul 20:27 – 22:29, serialul a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 34.2% cotă de piață, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, de la nivel Național, grade ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.4 puncte de audiență și 18.8% share. La nivel național, aproape 2 milioane de români au urmărit în fiecare minut aventurile fierbințenilor, iar la ora 21:38, în minutul de aur, aproape 2.4 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite