Mihai Bendeac, despre Dan Mihăescu: „Pentru mine nu a murit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac, cel care a anunţat pe pagina sa de Facebook moartea lui Dan Mihăescu, a povestit, pentru „Adevărul“, despre ultimele proiecte realizate cu celebrul umorist.

Potrivit actorului, Dan Mihăescu s-a stins din viaţă după o grea suferinţă, la vârsta de 78 de ani. Umoristul suferea de cancer. „Singura parte pozitivă în toată povestea aceasta a fost faptul că am stat mult împreună“, a mărturisit Mihai Bendeac.

În ultimele patru luni, umoristul a pus la punct, alături de Mihai Bendeac, patru scenarii pentru tot atâtea show-uri ce urmau să apară pe sticlă în luna aprilie a acestui an. „Scenariile sunt la mine, aceste show-uri se vor realiza, maestrul a plecat împăcat. Iar numele său nu va apărea, ca realizator, în chenar negru, pentru că pentru mine nu e mort, aşa ceva nu s-a întâmplat“, a adăugat actorul.

Exerciţiu de imaginaţie: înapoi în anii '60

Despre unul dintre ultimele patru scenarii la care a lucrat umoristul Dan Mihăescu, Bendeac a spus că a însemnat o adevărată întoarcere în timp, în anii '60. „Ne-am imaginat cum ar fi să trăim în acea perioadă, exact aşa. Pentru că aveam impresia că publicului îi e dor de asta“, a încheiat actorul, care a fost alături de umoristul Dan Mihăescu până în ultimele clipe de viaţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite