Mihaela Rădulescu, primele declaraţii despre relaţia cu paraşutistul Felix Baumgartner: „Mă bucur de un moment extraordinar din viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu l-a intervievat pe Felix Baumgartner în luna octombrie FOTO Arhivă personală Mihaela Rădulescu/ Facebook
Mihaela Rădulescu l-a intervievat pe Felix Baumgartner în luna octombrie FOTO Arhivă personală Mihaela Rădulescu/ Facebook

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a vorbit pentru prima dată, în cadrul emisiunii „La Măruţă“ de la Pro TV, despre relaţia pe care o are cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner, precizând că „se bucură de un moment extraordinar din viaţă.“

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a recunoscut, în emisiunea realizată de Cătălin Măruţă la Pro TV, că relaţia a început la scurt timp după ce l-a intervievat, în luna octombrie, pe Felix Baumgartner (45 de ani), celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă, stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă.

„Se poate vorbi despre o poveste care se scrie acum şi suntem abia la prima pagină. Dar, da, avem o relaţie de două luni. A fost un interviu foarte bine documentat, foarte bine făcut. Mi s-a mai întâmplat o dată în viaţă, tot de la un interviu mi s-a tras, şi m-am măritat cu Ştefan (Ştefan Bănică Jr, căsătorie ce a durat din 1994 până în 1999 – n.red.)“, a declarat râzând Mihaela Rădulescu, în emisiunea „La Măruţă“.

Totuşi, membra juriului „Românii au talent“ a menţionat că nu s-a gândit la început la o relaţie, ci că principalul ei scop a fost să-i ia interviu „unui sportiv de talie mondială, unui erou al timpurilor noastre“, întâlnire pe care s-a străduit să o obţină vreme de doi ani. 

De asemenea, vedeta a declarat că în momentul în care l-a întâlnit pe Baumgartner nu mai avea o relaţie cu Dani Oţil, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“ de la Antena 1, alături de care şi-a petrecut ultimii şase ani, pe care, spune Rădulescu, „nu-i regretă nicio secundă.“

„Nu, nu mai eram cu Dani, noi ne-am încheiat relaţia frumos, suntem în continuare prieteni, el e un băiat de nota zece şi relaţia noastră a fost la fel. Au fost şase ani frumoşi, minunaţi, nu-i regret nicio secundă“, i-a mărturisit vedeta TV lui Măruţă.

Aceasta a ţinut să precizeze că locuieşte în continuare în Monaco şi a subliniat faptul că nu a fost curioasă ce avere deţine paraşutistul austriac: „Eu am un job foarte bine plătit, am o viaţă organizată financiar şi dacă te uiţi la bărbatul ăsta cum arată, crezi că te mai interesează câţi bani are?“

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a infirmat zvonurile apărute în presa austriacă, potrivit cărora Baumgartner ar urma să se căsătorească cu fostul model şi regina frumuseţii austriacă Nicole Oetl, alături de care a avut o relaţie de şase ani. „Trebuia să se căsătorească cu iubita lui, dar s-au despărţit în urmă cu un an. El aparţine tuturor, nu e genul de bărbat pe care îl poţi lua acasă şi să-l pui să spele vasele, el trebuie lăsat să existe, iar eu asta fac şi mă bucur de un moment extraordinar din viaţa mea“, a lămurit Mihaela Rădulescu. 

Primele indicii despre relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au apărut pe 21 noiembrie, când agenţia foto Getty Images a publicat o serie de imagini cu vedeta din România în care aceasta era descrisă drept „presupusa iubită“ a paraşutistului. La scurt timp după ce informaţia a fost preluată de presa română, Rădulescu a scris un mesaj cu substrat pe Facebook în care, printre altele, a confirmat despărţirea de Dani OţilLa rândul lui, Oţil a reacţionat pe Facebook, printr-un mesaj în care îi mulţumea Mihaelei Rădulescu pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut om“, declarându-se fericit de noua relaţie a fostei partenere de viaţă. 


Alte articole pe care le puteţi citi: 

Dani Oţil, despre despărţirea de Mihaela Rădulescu: „Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă pansez cu fericirea ei“ Realizatorul TV Dani Oţil a reacţionat pe Facebook după ce presa a relatat că Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relaţie de şase ani, este noua iubită a celebrului paraşutist austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu nu-i mai spune „Neatza“ lui Dani Oţil. Vedeta a confirmat despărţirea şi a sugerat că ar avea o relaţie cu Felix Baumgartner Mihaela Rădulescu a scris un mesaj cu substrat pe contul de Facebook şi a confirmat despărţirea de realizatorul TV Dani Oţil, după ce agenţia foto Getty Images a publicat două fotografii în care este descrisă drept „presupusa iubită“ a celebrului paraşutist austriac Felix Baumgartner.

VIDEO Mihaela Rădulescu, iubita unui paraşutist? Agenţia foto Getty Images a publicat două fotografii cu Mihaela Rădulescu în care vedeta este descrisă drept „presupusa iubită a lui Felix Baumgartner“, unul dintre cei mai cunoscuţi paraşutişti din lume, omul care a sărit din stratosferă.

„Cum iubesc bărbaţii“ Mihaelei Rădulescu Mihaela Rădulescu lansează cartea „Cum iubesc bărbaţii“, o incursiune în adevăratul înţeles pe care sentimentul iubirii îl capătă atunci când este trăit diferit de către femei şi de către bărbaţi. Cea de-a patra carte a vedetei TV, lansată la editura Polirom, va fi expusă la târgul Bookfest (28 mai - 1 iunie), din Capitală, urmând să fie promovată de autoare printr-un turneu în toată ţara. Cartea include articolele autoarei apărute în reviste.

Mihaela Rădulescu, în juriul „Românii au talent“ Mihaela Rădulescu va completa juriul noului sezon al show-ului „Românii au talent“, scrie în exclusivitate Paginademedia.ro.

VIDEO Dani Oţil, la Adevărul Live: „E foarte uşor să te scobeşti în nas, să te uiţi la TV şi să devii analist“ Dani Oţil, unul dintre cei doi prezentatori ai matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, de la Antena 1, a fost astăzi invitat la Adevărul Live. Prezentatorul TV a vorbit despre culisele show-ului „X Factor“, despre pasiunea sa pentru motoare şi sport, dar şi despre competiţiile de enduro la care participă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite