Dani Oţil, despre despărţirea de Mihaela Rădulescu: „Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă pansez cu fericirea ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu, alături de Dani Oţil FOTO Arhivă Adevărul
Mihaela Rădulescu, alături de Dani Oţil FOTO Arhivă Adevărul

Realizatorul TV Dani Oţil a reacţionat pe Facebook după ce presa a relatat că Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relaţie de şase ani, este noua iubită a celebrului paraşutist austriac Felix Baumgartner.

Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, difuzat de Antena 1, a scris pe Facebook un amplu mesaj în care lămureşte faptul că Mihaela Rădulescu nu l-a părăsit pentru un alt bărbat, întrucât despărţirea s-a produs de comun acord în urmă cu mai multă vreme.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci...nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arată în mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, Dani Oţil îi mulţumeşte Mihaelei Rădulescu, pe care o numeşte „doamna mea“, pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut alt om“, declarându-se fericit pentru noua relaţie pe care aceasta ar avea-o cu paraşutistul austriac.

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai scris Oţil pe Facebook.

Mesajul lui Dani Oţil„presupusa iubită“ a lui Baumgartner. La scurt timp după ce informaţia a fost preluată de presa română, Rădulescu a scris un mesaj cu substrat pe Facebook şi a confirmat despărţirea de Dani Oţil. 


Alte articole pe care le puteţi citi: 

Mihaela Rădulescu nu-i mai spune „Neatza“ lui Dani Oţil. Vedeta a confirmat despărţirea şi a sugerat că ar avea o relaţie cu Felix Baumgartner Mihaela Rădulescu a scris un mesaj cu substrat pe contul de Facebook şi a confirmat despărţirea de realizatorul TV Dani Oţil, după ce agenţia foto Getty Images a publicat două fotografii în care este descrisă drept „presupusa iubită“ a celebrului paraşutist austriac Felix Baumgartner.

VIDEO Mihaela Rădulescu, iubita unui paraşutist? Agenţia foto Getty Images a publicat două fotografii cu Mihaela Rădulescu în care vedeta este descrisă drept „presupusa iubită a lui Felix Baumgartner“, unul dintre cei mai cunoscuţi paraşutişti din lume, omul care a sărit din stratosferă.

„Cum iubesc bărbaţii“ Mihaelei Rădulescu Mihaela Rădulescu lansează cartea „Cum iubesc bărbaţii“, o incursiune în adevăratul înţeles pe care sentimentul iubirii îl capătă atunci când este trăit diferit de către femei şi de către bărbaţi. Cea de-a patra carte a vedetei TV, lansată la editura Polirom, va fi expusă la târgul Bookfest (28 mai - 1 iunie), din Capitală, urmând să fie promovată de autoare printr-un turneu în toată ţara. Cartea include articolele autoarei apărute în reviste.

Mihaela Rădulescu, în juriul „Românii au talent“ Mihaela Rădulescu va completa juriul noului sezon al show-ului „Românii au talent“, scrie în exclusivitate Paginademedia.ro.

VIDEO Dani Oţil, la Adevărul Live: „E foarte uşor să te scobeşti în nas, să te uiţi la TV şi să devii analist“ Dani Oţil, unul dintre cei doi prezentatori ai matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, de la Antena 1, a fost astăzi invitat la Adevărul Live. Prezentatorul TV a vorbit despre culisele show-ului „X Factor“, despre pasiunea sa pentru motoare şi sport, dar şi despre competiţiile de enduro la care participă.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite