Michael Schumacher a avut „prima apariție publică”, la 11 ani de la accident. Ce interdicție au avut invitații

0
0
Publicat:

În cei 11 ani de când viața lui Michael Schumacher, marele pilot de Formula 1, a fost schimbată pentru totdeauna în urma unui accident la schi, familia sa i-a protejat intimitatea. Zilele trecute, acesta ar fi luat parte la nunta fiicei sale.

Michael Schumacher a participat la nunta fiicei sale Foto: Getty Images
Michael Schumacher a participat la nunta fiicei sale Foto: Getty Images

Fostul pilot a fost prezent, weekendul trecut, la nunta fiicei sale Gina, în vârstă de 27 de ani, care s-a căsătorit cu omul de afaceri german Iain Bethke, potrivit Daily Mail. Este considerată prima apariție publică a lui Michael Schumacher.

Evenimentul de gală a avut loc la Mallorca, în vila cumpărată de familia fostului campion din Formula 1 de la Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid. Ceremonia a avut loc în proprietatea imensă de 15.000 de metri pătraţi. Proprietatea pe care a avut loc nunta are două piscine, un heliport, o sală de sport şi o grădină imensă care este înconjurată de palmieri.

De asemenea, niciun invitat nu a avut voie să facă fotografii pe telefoane la nuntă, notează sursa citată.

De la accidentul grav de acum 11 ani, foarte puține informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au ieșit la iveală. De asemenea, doar membrii familiei l-au putut vedea. Corinna Schumacher, soţia septuplului campion mondial, a făcut de atunci sacrificii uriaşe pentru a-l ajuta. Mai mult, a refuzat să ofere orice detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit publicaţiei spaniole Ultima Hora, familia miresei a cerut participanţilor să lase telefoanele mobile agenţilor de securitate pentru a se evita realizarea unor fotografii și divulgarea lor către presă.

Gina Schumacher s-a căsătorit cu Iain Bethke Foto: Gina Schumacher/Instagram
Gina Schumacher s-a căsătorit cu Iain Bethke Foto: Gina Schumacher/Instagram

Invitații au putut să îl vadă pe fostul pilot într-un cadru public, „în timp ce-și privea copilul în drumul către altar”.

Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a remarcat în domeniul sportului ecvestru, unde a câștigat recunoaștere internațională.

De asemenea, și Mick Schumacher, care a moștenit talentul de pilot de la tatăl său, urmează să se căsătorească. Acesta s-a logodit de curând cu Laila Hasanovic.

Printre invitaţii prezenți la nuntă s-a aflat și Ralf Schumacher, fratele lui Michael, care a venit însoțit de partenerul său Etienne Bosquet-Cassagne.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite