Mel Gibson, suspectat că a agresat fizic şi verbal o jurnalistă, în Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii din
Statele Unite ai actorului Mel Gibson au negat existenţa oricărui
contact fizic FOTO Hepta
Reprezentanţii din Statele Unite ai actorului Mel Gibson au negat existenţa oricărui contact fizic FOTO Hepta

Poliţia australiană a deschis o anchetă, luni, pe baza unei serii de informaţii potrivit cărora actorul Mel Gibson (59 de ani) ar fi agresat fizic şi verbal o jurnalistă care l-a fotografiat pe starul hollywoodian în compania unei femei tinere, informează site-ul lefigaro.fr, citat de Mediafax.

Kristi Miller, jurnalistă la cotidianul „Daily Telegraph“ din Sydney, spune că l-a fotografiat pe Mel Gibson în timp ce cunoscutul actor ieşea dintr-un cinematograf, duminică seară, în compania lui Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani. Kristi Miller spune că a fost busculată şi lovită în spate de Mel Gibson, care, apoi, a agresat-o şi verbal.

Actorul australian era „extrem de nervos“, spune Kristi Miller, potrivit căreia Mel Gibson, văzând că este fotografiat, a scuipat-o în faţă şi a început să o insulte.

„Am fost şocată, am fost împinsă, busculată şi lovită în spate“, a declarat jurnalista australiană.

„Credeam că îmi va trage un pumn în faţă“

Poliţia din statul australian Noul Wales de Sud, a cărui capitală se află la Sydney, a anunţat că va ancheta acest incident, însă nu a precizat infracţiunea vizată.

„Poliţia a fost informată că un bărbat a fost impliat într-o altercaţie cu o jurnalistă-fotograf. El ar fi împins-o pe acea jurnalistă. Cerem oricărei persoane care a fost martor la acel incident să se prezinte la poliţie“, se afirmă în comunicatul transmis de autorităţile din Sydney.

Reprezentanţii din Statele Unite ai actorului Mel Gibson au negat existenţa oricărui contact fizic între starul hollywoodian şi Kristi Miller.

„Nu a existat niciun fel de contact între el şi acea jurnalistă, care îl hărţuia pe clientul meu şi pe prietena lui“, a declarat agentul de presă al starului, Alan Nierob.

Kristi Miller spune însă că Mel Gibson a continuat să o insulte până când prietena sa a reuşit să îl îndepărteze de jurnalistă, căreia i-a cerut scuze. „Credeam că îmi va trage un pumn în faţă“, a spus jurnalista australiană.

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră începând din 2006, odată cu mediatizarea intensă a problemelor sale cu alcoolul şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Din acest motiv, el intenţionează să se „repoziţioneze“ în industria de la Hollywood şi să se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile „cel mai bun regizor“ şi „cel mai bun film“, în 1995, cu pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart“. Celebrul regizor al filmelor „Patimile lui Hristos“ şi „Apocalypto“ a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul „Scăpat de sub control/ Edge of Darkness“. Cel mai recent film al său în calitate de actor este „Eroi de sacrificiu 3“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite