Mel Gibson vrea să facă un film despre Iuda Macabeul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi regizorul Mel Gibson lucrează la un proiect de film despre Iuda Macabeul, eroul a cărui victorie este celebrată de evreii din întreaga lume de sărbătoarea Hanuka.

Potrivit publicaţiei „Los Angeles Times", Gibson lucrează la acest proiect cu Warner Bros. şi compania proprie Icon Production, informează Los Angeles Times.
Iuda Macabeul este războinicul care a înfrânt monarhia seleucidă din Siria, ce încerca sa elenizeze popoarele de sub dominaţia ei, victoria sa fiind celebrată de evreii din întreaga lume de Hanuka.
Gibson va trebui să decidă dacă va juca în acest film sau îl va regiza când scenariul, semnat de Joe Eszterhas, va fi gata.Totuşi, este posibil ca veştile despre proiectul lui Mel Gibson să fie primite cu reticenţă de public, dat fiind că starul australian este acuzat frecvent de antisemitism.
Actorul a fost în atenţia presei în 2006, când a fost arestat în Malibu, pentru că a fost prins conducând automobilul sub influenţa alcoolului. Atunci, vedeta a şocat Hollywood-ul după ce i-a spus poliţistului care l-a reţinut că „evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lume". Actorul originar din Australia şi-a cerut ulterior scuze pentru această afirmaţie.
În anii '90, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile „cel mai bun regizor" şi „cel mai bun film", în 1995, cu pelicula „Inimă neînfricată". Celebrul regizor al filmelor „Patimile lui Hristos" şi „Apocalypto" a revenit pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul „Edge of Darkness".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite