Meghan Markle, cu lacrimi în ochi la ultimul ei eveniment regal: „Am văzut o uriaşă tristeţe că a fost îndepărtată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducesa Meghan (37 de ani) s-a despărţit în lacrimi de rolul ei în familia regală britanică, povesteşte un jurnalist britanic, care a asistat la ultima îndatorire regală personală a soţiei prinţului Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au asistat pe 9 martie la ceremonia religioasă anuală ce marchează Ziua Commonwealth alături de regina Elisabeta a II-a (93 de ani), de prinţul Charles (71 de ani) şi de soţia sa Camilla (72 de ani).

Slujba de la Catedrala Westminster a marcat şi prima întâlnire publică dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge, William şi Kate, după „Megxit“-ul anunţat în urmă cu două luni. 

Înainte de această ceremonie, ducesa Meghan a participat la ultimul său eveniment privat ca membră activă a familiei regale britanice. 

Soţia prinţului Harry i-a primit la Palatul Buckingham pe cei 23 de studenţi şi academicieni care au primit burse şcolare din partea Asociaţiei Universităţilor din Commonwealth (ACU), organizaţie patronată de fosta actriţă, scrie Daily Mail. 

Meghan Markle la Palatul Buckingham FOTO via Daily Mail 

image

A doua zi, Meghan Markle a părăsit Marea Britanie, în timp ce prinţul Harry a rămas pentru a-şi duce la bun sfârşit ulrimele sale îndatoriri regale. Ducesa s-a întors în Canada pentru a fi alături de fiul ei, Archie, acolo unde va începe o nouă viaţă, alături de soţul ei, departe de familia regală britanică.

Potrivit jurnalistului Bryony Gordon, care a participat la eveniment, despărţirea a fost una tristă şi dureroasă pentru ducesa Meghan. Ea a fost surprinsă cu lacrimi în ochi în timpul ultimului ei eveniment în calitate de reprezentantă a monarhiei.

„A fost foarte emoţionant să o vedem pe ducesa Meghan ducându-şi la bun sfârşit ultima îndatorire regală. Am văzut o tristeţe profundă. Tristeţe că s-a ajuns aici, tristeţe că cei doi n-au reuşit să funcţioneze în familia regală britanică, tristeţe că în mai puţin de doi ani de la acea nuntă de basm, unica persoană de culoare care s-a alăturat familiei regale britanice a fost îndepărtată. E ironic faptul că ultimul ei angajament a fost la o ceremonie care celebrează diversitatea, unicitatea şi puterea dată de acceptarea diferenţelor dintre oameni“, a spus jurnalistul.

El a menţionat că „a văzut lacrimi în ochii mari şi prietenoşi ai ducesei Meghan“ şi că „întotdeauna şi-a luat rolul în serios şi nu a fost doar pregătită, ci şi mândră să ducă la bun sfârşit orice angajament i s-ar fi dat“.

„Privind de pe margine, despărţirea a părut dulce-amăruie, încărcată de o uriaşă tristeţe. Ducesa Meghan a părut foarte tristă nu numai pentru ea, cât pentru prinţul Harry, care a trebuit să renunţe şi la serviciul militar“, a adăugat jurnalistul britanic.  

În ultimele zile, ducii de Sussex au avut mai multe angajamente publice, iar experţii regali şi fanii monarhiei au avut numai cuvinte de laudă la adresa prestaţiei lor, fiind de părere că au ieşit din scenă cu stil şi graţie, în ciuda controverselor pe care le-au declanşat odată cu decizia de „a demisiona“ din familia regală britanică.  

Harry şi Meghan îşi iau oficial la revedere de la familia regală britanică pe 31 martie FOTO Getty Images

meghan si harry foto guliver/getty images
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite