Cine sunt și cum arată soțiile celor mai bogați oameni din lume. Unul dintre ei s-a căsătorit cu o chelneriță FOTO

0
Publicat:

Soțiile celor mai bogați oameni ai lumii ies de foarte puține ori în evidență sau uneori nu sunt cunoscute deloc, stând departe de luminile reflectoarelor, având grijă de familii sau de propriile cariere.

Salma Hayek. FOTO EPA EFE
Salma Hayek. FOTO EPA EFE

Cu o avere de 61,5 miliarde de dolari, Rob Walton este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, fiind pe locul 20, într-un top întocmit de specialiști.  Este căsătorit cu Melani Walton din 2005, ea fiind fostă antrenoare de atletism și baschet. De asemenea, Melani a lucrat și în domeniul imobiliar.

Melani Walton. FOTO EPA EFE
Melani Walton. FOTO EPA EFE

Pe locul 10 în topul celor mai bogați oameni ai lumii se află Warren Buffet, acesta fiind căsătorit cu Astrid Menks, care a fost chelneriță înainte de căsătorie. 

Salma Hayek (foto sus) este recunoscută la nivel mondial și este soția proprietarului unor mărci precum Balenciaga sau Gucci, François-Henri Pinault. Cei doi s-au căsătorit în Franța, în anul 2009. 

Larry Page este cofondatorul Google și s-a căsătorit în 2007 cu Lucinda Southworth. Lucinda este om de știință și cercetătoare, iar cei doi sunt cunoscuți pentru donații și acțiunile pe care le fac pentru nevoiași. 

Lucinda Soutworth. FOTO EPA EFE
Lucinda Soutworth. FOTO EPA EFE

Fabiana și Bernie Ecclestone sunt împreună din 2009, iar diferența dintre cei doi este de 46 de ani. 

Fabiana Ecclestone. FOTO EPA EFE
Fabiana Ecclestone. FOTO EPA EFE

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan sunt împreună din 2003, atunci când s-au întâlnit la o petrecere. Femeia este co-fondator al Meta Platforms.

Priscilla Chan. FOTO EPA EFE
Priscilla Chan. FOTO EPA EFE
Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite