Mariah Carey se căsătoreşte cu miliardarul James Packer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariah Carey şi James Packer sunt împreună din vara anului trecut FOTO Guliver/Getty Images
Mariah Carey şi James Packer sunt împreună din vara anului trecut FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Mariah Carey (45 de ani) şi magnatul australian James Packer (48 de ani) se vor căsători în cadrul unei ceremonii intime, ce va avea loc în această vară pe o insulă din arhipelagul Bermude din Marea Caraibilor, potrivit mai multor publicaţii străine.

La nunta celor două vedete, care va avea loc cel mai probabil în luna iunie, vor participa rudele şi 50 de prieteni apropiaţi ai cuplului, care vor ajunge pe insulă la bordul unui avion privat, după cum scrie TMZ.

Pe acea insulă, James Packer şi Robert De Niro sunt în plin proces de a construi un complex turistic de lux, în valoare de peste 250 de milioane de dolari. 

În prezent, artista este ocupată cu filmările pentru un serial documentar, ce va prezenta imagini din culisele show-urilor pe care le susţine în Las Vegas, dar şi cu pregătirile pentru primul ei turneu european din ultimii zece ani. 

Într-un interviu pentru „New York Times“, Mariah Carey a dezvăluit că logodnicul său miliardar îşi doreşte să stea departe de camerele de filmat: „Este un om de afaceri, nu e chiar genul lui să călătorească prin toată Europa şi să petreacă timp cu echipa mea.“

Relaţia cântăreţei cu magnatul australian a intrat în atenţia presei internaţionale în iunie 2015, când cei doi au fost surprinşi pentru prima dată la bordul unui iaht de lux, în insula Capri, din Italia. Ulterior, la începutul acestui an, magnatul a cerut-o în căsătorie. Cei doi s-au cunoscut la premiera filmului „Hercules“, în 2014, a dezvăluit celebra cântăreaţă, într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut.

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008-2015. Artista şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de cinci ani.

La rândul lui, miliardarul James Packer a avut iubite celebre, printre care prezentatoarea postului de televiziune CNBC Tania Bryer, actriţa Joan Severance şi cântăreaţa australiană Deni Hines. Acesta a fost căsătorit cu fotomodelele Jodhi Meares şi Erica Baxter, cu cea din urmă, de care a divorţat în 2013, având trei copii. Packer deţine controlul asupra grupului media Consolidated Press Holdings Limited şi a ocupat locul al patrulea în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri australieni pe 2015, potrivit publicaţiei Forbes Asia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite