Mariah Carey are o relaţie cu un mogul media australian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariah Carey a fost fotografiată la bordul unui iaht de lux, alături de mogulul media James Packer FOTO „Daily Mail“
Mariah Carey a fost fotografiată la bordul unui iaht de lux, alături de mogulul media James Packer FOTO „Daily Mail“

Cântăreaţa americană Mariah Carey a început o nouă relaţie cu mogulul media James Packer, cei doi fiind fotografiaţi împreună, la sfârşitul acestei săptămâni, la bordul unui iaht de lux, în insula Capri (Italia), scrie site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Mariah Carey (45 de ani) şi miliardarul australian James Packer (47 de ani) au fost fotografiaţi în timul unei călătorii de-a lungul coastei sudice a Europei, îndreptându-se spre Cannes şi St. Tropez (Franţa), la bordul unui iaht de lux, ce aparţine mogulului media australian.

Surse apropiate noului cuplu au afirmat în presa internaţională că Packer şi-a dorit să o cunoască pe Mariah Carey încă de la divorţul cântăreţei de rapperul Nick Cannon, din 2014. Deşi la începutul acestui an, presa mondenă din străinate a scris că vedeta americană ar avea o legătură amoroasă cu Brett Ratner, prieten cu miliardarul James Packer, Mariah Carey a negat aceste zvonuri, spunând că între ea şi producătorul de film nu este nimic mai mult decât o relaţie de amiciţie.

Miliardarul James Packer a avut şi alte iubite celebre, printre care prezentatoarea postului de televiziune CNBC Tania Bryer, actriţa Joan Severance şi cântăreaţa australiană Deni Hines. Acesta a fost căsătorit cu fotomodelele Jodhi Meares şi Erica Baxter, cu cea din urmă, de care a divorţat în 2013, având trei copii.

Packer deţine controlul asupra grupului media Consolidated Press Holdings Limited şi a ocupat locul al patrulea în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri australieni pe 2015, potrivit publicaţiei „Forbes Asia“, mai scrie Mediafax.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite