Magda Vasiliu, după rezultatul alegerilor: „E năucitor şi frustrant. Nu mă pot bucura deloc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a mărturisit că nu se poate bucura deloc de rezultatele alegerilor din 26 mai, fiind de părere că PSD a obţinut un scor bun cu un minim de efort, ceea ce este „năucitor şi frustrant“.

Datele centralizate până luni la ora 10.23 indică următoarele rezultate la alegerile europarlamentare din 26 mai: PNL - 26,23%, PSD - 23,68%, USR PLUS - 20,51%.

Jurnalista Magda Vasiliu, una dintre persoanele publice care a criticat constant actuala guvernare, cataloghează drept „o prostie“ compararea rezultatelor alegerilor europarlamentare cu a celor obţinute la cele parlamentare.

Ea consideră că PSD nu a avut vreo miză uriaşă la alegerile europarlamentare din 26 mai, motiv pentru care nu a scos artileria grea. „Deci, în condiţiile în care PSD nu s-a mobilizat deloc e năucitor şi frustrant că a obţinut fie şi un procent peste 5%“, a fost concluzia Magdei Vasiliu.

„Văd că mulţi consideră că PSD a căzut mult faţă de alegerile din 2016, inclusiv politicieni de la care aveam pretenţii... Să compari europarlamentarele cu alegerile parlamentare e o prostie. Mare. Care e miza PSD-ului în europarlamentare? Niciuna. Se poate fura? Nu. Se pot da legi favorabile PSD de la Bruxelles? Nu prea... Deci PSD nu s-a mobilizat aşa cum ştim, din păcate, că o poate face, pentru că nu prea avea de ce... Morţi, autocare, vot multiplu, etc.... Vorba lui Cosmin Stoian, maşinăria PSD nu s-a pus în mişcare de data asta... Deci, în condiţiile în care PSD nu s-a mobilizat deloc e năucitor şi frustrant că a obţinut fie şi un procent peste 5%. Eu nu mă pot bucura. Deloc“, a transmis Magda Vasiliu. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri