Lipsa de reacţie a Andreei Esca după zvonurile că are COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Esca (47 de ani) păstrează tăcerea cu privire la zvonurile apărute în presă potrivit cărora s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2. De altfel, vedeta a fost înlocuită de Oana Andoni la Ştirile ProTV, încă de vineri seară.

La doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunţa că mai mulţi angajaţi ai postului au fost infectaţi cu noul coronavirus, fără să le precizeze însă numele, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Esca ar avea COVID-19.  

De altfel, jurnalista lipseşte încă de săptămâna trecută de la Ştirile Pro TV, jurnalul de la ora 19.00 fiind prezentat de Oana Andoni. 

Cu două săptămâni înainte ca Pro TV să trimită o notificare prin care interzicea presei să scrie despre cazurile de COVID-19 din instituţie, televiziunea difuza imagini cu Andreea Esca, în timp ce era prezentă la o petrecere unde erau încălcate regulile sanitare, scrie Libertatea. 

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii Pro TV nu au comentat zvonurile şi au menţionat că vor transmite noi informaţii, când ele vor apărea, prin intermediul comunicatelor de presă. 

În materialul difuzat pe 30 iunie, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, despre petrecerea de la lansarea resortului Novum by the Sea, apar mai multe vedete TV şi influenceri. 

În materialul video, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Ulterior, vedeta Pro TV apare în imagini şi fără mască, făcând fotografii unor influenceriţe.

image

Andreea Esca (dreapta) Captură Pro TV

image

Andreea Esca (stânga) Captură video Pro TV

„În fiecare vară, de când s-au născut copiii, există această vacanţă cu copiii, chiar dacă acum sunt mari şi, uite, Alexia împlineşte 20 de ani şi Aris, 17 ani în curând. Ei îşi doresc în continuare ca una dintre vacanţele de vară să le petrecem împreună. Anul acesta o să mergem cu siguranţă la Porumbacu, într-un sat de la poalele munţilor Făgăraş de unde este bunicul meu şi unde am restaurat nişte case şi cu siguranţă vom petrece mult timp acolo şi pe litoralul nostru, unde ne place foarte mult”, spunea Andreea Esca în materialul difuzat de Pro TV. 

Andreea Esca, mesaj misterios pe Instagram 

După zvonurile că s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19, Andreea Esca a publicat ieri, 12 liulie, o fotografie pe contul personal de Instagram, cu micul dejun: o ceaşcă cu cafea şi un biscuite în formă de smiley face, fără nicio altă descriere. 

Postarea de pe Instagram a strâns, rapid, câteva mii de aprecieri din partea fanilor, dar şi comentarii privind zvonurile că s-ar fi infectat cu Sars-Cov-2. Pe lângă cei care o încurajau şi îi doreau însănătoşire grabnică, au existat şi mesaje din partea celor care i-au reproşat lipsa de responsabilitate.

„Dacă e adevărat, sper să te vindeci cat mai repede, să revii sănatoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult in timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi şi sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos şi aici mă includ şi pe mine. E omeneşte. Să te faci repede bine! Tot respectul!“ 

„Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu Covidul, doar la TV eşti foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat.“ 

„Nu eşti întotdeauna înţeleaptă.“

„E bine cu Covidul după paranghelia de la Novum?“, au scris câţiva dintre cei care au comentat la postarea vedetei Pro TV. 

 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite