Kelly din serialul „Salvaţi de clopoţel”, „lovită” crunt de bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Ce suferinţă a îndurat Tiffani Amber Thiessen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiffani a cucerit pe toată lumea cu rolul din Salvaţi de clopţel (Foto: Profimedia).
Tiffani a cucerit pe toată lumea cu rolul din Salvaţi de clopţel (Foto: Profimedia).

Thiessen a obţinut primul ei rol important după ce a fost aleasă să o întruchipeze pe Kelly Kapowski în „Salvaţi de clopoţel” Serialul, care a fost difuzat timp de cinci ani, a devenit preferatul adolescenţilor din lumea întreagă.

Popularitatea obţinută a dus cariera frumoasei actriţe pe noi culmi. Imediat după ce producţia a fost anulată, Tiffani a obţinut un rol în serialul de lungă durată „Beverly Hills, 90210”. 

Tiffani Amber Thiessen s-a născut  pe 23 ianuarie 1974, în Long Beach, California.  Mama ei, Robyn Ernest , era casnică, iar tatăl, Frank Thiessen, designer.

Actriţa a crescut în Long Beach alături de fraţii ei, cicliştii profesionişti Todd şi Schyler, şi a  început să facă modelling la vârsta de 8 ani, după ce unchiul ei, Roger Ernest, i-a sugerat să încerce.  Thiessen şi-a făcut debutul în lumea reflectoarelor într-o reclamă şi a continuat să participe la diferite concursuri de frumuseţe. A câştigat unul dintre ele în 1987. 

   Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite