Choupette: pisica lui Karl Lagerfeld care are două menajere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, navigând pe internet - Foto: Facebook/Karl Lagerfeld/Harper's Bazaar
Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, navigând pe internet - Foto: Facebook/Karl Lagerfeld/Harper's Bazaar

Iar asta este doar unul dintre atuurile de care felina beneficiază doar pentru că îi aparţine directorului de creaţie al casei de modă Chanel. Numele ei este Choupette, Prinţesa Choupette sau Domnişoara Choupette şi până la vârsta aceasta a învăţat deja să umble cu iPad-ul.

„Doctorul a zis că n-a văzut niciodată o pisică de care să aibă grijă atât de multă lume. Ştii, are două menajere, dar are grijă de ea şi şoferul”, a povestit Karl Lagerfeld într-un interviu „Haarpers Bazaar”. Presupunem că era vorba de veterinar, deşi nimic nu ne-ar mai mira.

Biata Choupette s-a simţit rău în noaptea de dinaintea şedinţei foto pentru revista Haarpers Bazaar a cărei protagonistă urma să fie. Fără panică, doctorul a fost chemat în toiul nopţii. „A mâncat ceva ce nu trebuia. I-au schimbat meniul, acum că este matură, dar mâncarea nu a fost potrivită”, a povestit îngrijorat Lagerfeld.

Karl Lagerfeld

Poate au fost de vină cele două menajere ale pisicii, Francois and Marjorie, care i-au încurcat cina pe care nu a putut-o digera. „Se duce în bucătărie şi se aşază în faţa mâncării. Nu-i place să mănânce de pe podea, aşa că trebuie să punem mâncarea pe masă. Vasele ei sunt Goyard. Are unul pentru apă, unul pentru crochete şi unul pentru pa pâté. Trebuie să-i serveşti în toate, iar ea alege”, a povestit Lagerfeld.

Cu toate că designerul face tot ce-i stă în putinţă pentru a o face fericită, nu a precizat dacă îl răneşte refuzul lui Choupette faţă de toate lucrurile Chanel din casă – urăşte mirosul parfumului Chanel No.5 şi preferă compania jucăriilor vechi în locul genţilor create de el. 

Tot din interviu reiese că pisica nu toarce şi că „tot ce face vine din privire”, dar şi că nu-i permite decât doctorului să-i facă „manichiura”. Da, manichiura. Choupette nu trebuie să-şi facă nici griji că va trebuie să împartă afecţiunea lui Karl Lagerfeld cu altcineva de vreme ce designerul nu are de gând să-şi îmbogăţească colecţia felină cu un alt exemplar. \

„Ea este singura”, a spus el, motivul pentru care, probabil, a devenit şi principala sursă de inspiraţie pentru următoarea colecţie Chanel. 

Choupette, preferata lui Lagerfeld)

Choupette 1
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite