Justin Bieber şi Hailey Baldwin, criticaţi pentru ţinutele pe care le-au purtat la o întâlnire cu preşedintele Macron şi soţia sa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâlnirea, imortalizată în special de fotograful oficial al preşedintelui francez Soazig de la Moissonnière, a fost dezvăluită şi de Justin Bieber şi soţia sa pe Instagram. Foto: Instagram
Întâlnirea, imortalizată în special de fotograful oficial al preşedintelui francez Soazig de la Moissonnière, a fost dezvăluită şi de Justin Bieber şi soţia sa pe Instagram. Foto: Instagram

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi soţia sa Hailey Baldwin s-au întâlnit luni cu cuplul prezidenţial francez Emmanuel şi Brigitte Macron, la Palatului Elysee. Fotografia postată de cântareţ pe o reţea de socializare a atras zeci de comentarii negative din parte fanilor săi deoarece acesta şi-a asortat costumul cu o pereche de adidaşi, în timp ce soţia sa purta o rochie „de club”.

Justin Bieber şi soţia sa, Hailey Baldwin, s-au întâlnit luni cuplul Macron la Palatul Eliseului, cu ocazia pregătirilor pentru Festivalul de Muzică din Franţa, organizate în afara reşedinţei prezidenţiale, potrivit Le Parisien.

Dacă cântăreţul canadian nu a apărut în timpul evenimentului de luni seara, dedicat în principal muzicii electronice franceze, el s-a întâlnit într-adevăr - la cererea sa, conform informaţiilor de la BFMTV - cu Emmanuel şi Brigitte Macron. De asemenea, potrivit canalului de ştiri, cântăreaţul, şeful statului şi soţiile lor au stat de vorbă şi au făcut şi câteva poze.

        View this post on Instagram                       A post shared by ©Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Întâlnirea, imortalizată în special de fotograful oficial al preşedintelui francez Soazig de la Moissonnière, a fost dezvăluită şi de Justin Bieber şi soţia sa pe Instagram.

Fotografia postată de vedeta canadiană, sobră, fără descrierei, arată cele două cupluri cot la cot într-un apartament din Eliseu.

Poza, care a devenit rapid virală şi a strâns aproape 5 milioane de aprecieri în mai puţin de 24 de ore, a atras şi o serie de critici.

Fanii au fost nemulţumiţi că Justin purta adidaşi cu costum, iar Hailey s-a îmbrăcat într-o rochie de „club”.

„Este un concurs de glume?”, a comentat un intrnaut.

„Soţia ta este drăguţă şi ar fi trebuit să se „îmbrace” pentru această ocazie” a comentat o altă persoană.

„Hailey merge la club ??? Poate că Kardashianii o aşteaptă afară”, a scris altcineva.

„Cineva să le spună Bieberilor că este un eveniment guvernamental”, a atras atenţia un alt internaut.

        View this post on Instagram                       A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri