Justin Bieber l-a provocat din nou pe Tom Cruise: ce i-a propus VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber FOTO Guliver/Getty Images
Justin Bieber FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul canadian Justin Bieber (25 de ani) i-a lansat o nouă provocare actorului american Tom Cruise (56 de ani), prin intermediul unui mesaj pe Instagram, însoţit de un clip video.

După ce Justin Bieber a scris un mesaj pe Twitter în care spunea că vrea să lupte în ring cu Tom Cruise, iar ulterior a afirmat că glumeşte, cântăreţul canadian i-a lansat o nouă provocare actorului american, numită „bottle cap challange“, scrie TMZ

Această provocare presupune deşurubarea unei sticle cu piciorul. 

Bieber a publicat duminică, 7 iulie, pe contul său de Instagram, o înregistrare video, în care el face noua provocare viralizată în mediul online şi îi spune cameramanului „Acesta ar putea fi capul lui Tom Cruise“, iar apoi desface dopul cu o lovitură de picior.

În descrierea care însoţeşte clipul video, cântăreţul a dat provocarea mai departe Şi a scris: „Îi nominalizez pe Tom Cruise şi pe Hailey Bieber (soţia cântăreţului - n.r.)“. 

   

        View this post on Instagram                   I nominate Tom cruise and Hailey Bieber A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 7, 2019 at 4:47pm PDT

   

„Bottle cap challenge“ a fost lansată pe reţelele sociale de luptători MMA (Mixed Martial Arts), iar proba constă în a desface dopul unei sticle cu o lovitură de picior specifică acestui sport. Printre vedetele care au răspuns provocării se numără fotbalistul Zlatan Ibrahimovic, luptătorul Conor McGregor, dar şi starul filmelor de acţiune Jason Statham.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite