Justin Bieber, mesaj pentru fani: „Să vă rugaţi pentru mine. Mă lupt de multă vreme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber FOTO Guliver/Getty Images
Justin Bieber FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul canadian Justin Bieber (25 de ani) a afirmat că se află într-o perioadă dificilă din viaţa lui şi i-a rugat pe fanii săi să se roage pentru el.

Justin Bieber a mărturisit, recent, că „a luptat mult în ultima vreme“ şi le-a cerut fanilor să se roage pentru el, la o lună după ce au apărut informaţii potrivit cărora cântăreţul se tratează pentru depresie, scrie foxnews.com.

Bieber a dezvăluit ultimele veşti cu privire la starea lui, pe contul său de Instagram, printr-un mesaj în care spune că speră că povestea lui „va rezona“ cu fanii săi: „Am vrut să vă ţin la curent, sper că veţi rezona cu ceea ce mi se întâmplă acum. Mă lupt de multă vreme. Pur şi simplu mă simt deconectat şi ciudat“. 

„Îmi revin întotdeauna, aşa că nu sunt îngrijorat, doar voiam să ştiţi şi voi şi să vă cer să vă rugaţi pentru mine. Dumnezeu are încredere, iar rugăciunile noastre chiar dau rezultate“, a adăugat el.

Mesajul a fost însoţit de o poză în care apare alături de managerul său, Scooter Brown, şi de rapperul Kanye West. 

        View this post on Instagram                   Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I’m going through will resonate with you guys. Been struggling a lot. Just feeling super disconnected and weird.. I always bounce back so I’m not worried just wanted to reach out and ask for your guys to pray for me. God is faithful and ur prayers really work thanks .. the most human season I’ve ever been in facing my stuff head on.. A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Mar 9, 2019 at 10:27pm PST

Cântăreţul de origine canadiană a scris mesajul emoţionant la aproape o lună după ce a apărut ştirea că se tratează pentru depresie. O sursă a declarat pentru publicaţia People că stările proaste ale lui Bieber „nu au nicio legătură“ cu soţia sa, Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit în secret, în luna septembrie, după câteva săptămâni de relaţie. 

„Este fericit că s-a căsătorit cu ea. Altceva îi provoacă aceste stări de deprimare. Primeşte tratament, are oameni în jur care îl ajută şi este încrezător că se va simţi mai bine în curând“, a spus sursa.

Justin Bieber a mai vorbit şi în trecut despre dificultăţile din viaţa sa personală. Ele au fost dezvăluite într-un interviu acordat, împreună cu soţia sa, pentru revista Vogue. În cadrul acestuia, cântăreţul afirma că a fost dependent de sex şi abuza antidepresivele pentru o persoană din viaţa lui. 

El a mai spus că a trecut printr-o perioadă de abstinenţă înainte de a fi într-o relaţie cu Baldwin şi că asta l-a apropiat mai mult de Dumnezeu. El simte că acest comportament a fost recompensat prin faptul că a ajuns să se căsătorească cu aceasta.

De asemenea, soţia sa s-a declarat mândră de modul în care şi-a gestionat Bieber dependenţele. Hailey Baldwin consideră extraordinar faptul că soţul ei şi-a gestionat problemele „fără un program, fără un ghid, fără întâlniri la Alcoolicii Anonimi“. Ea a mai declarat că Bieber este, „într-un fel, un miracol ambulant“.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar primul său album, „My World 2.0“, a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de „Under the Mistletoe“ (2011), „Believe“ (2012) şi „Purpose“ (2015). În 2017, cântăreţul a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului „Purpose World“, din cauza apariţiei „unor circumstanţe neprevăzute“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite