Jim Carrey, prima apariţie alături de noua iubită, la patru ani de la sinuciderea fostei partenere. Cine este femeia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jim Carrey şi Ginger Gonzaga FOTO Guliver/Getty Images
Jim Carrey şi Ginger Gonzaga FOTO Guliver/Getty Images

Actorul de comedie Jim Carrey, în vârstă de 56 de ani, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2019 alături de noua lui iubită.

Jim Carrey, nominalizat la premiile Globul de Aur 2019, ce au avut loc duminică seara, în Los Angeles, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu alături de noua lui iubită, actriţa Ginger Gonzaga, în vârstă de 34 de ani. 

Cei doi joacă împreună în serialul de comedie „Kidding“, iar reprezentantul actorului a confirmat că cei doi formează un cuplu, fără a oferi însă alte detalii, scrie Daily Mail.  

Ginger Gonzaga a ales pentru apariţia pe covorul roşu o rochie simplă neagră, cu un umăr gol, care i-a pus în evidenţă silueta, în timp ce Jim Carrey a purtat un costum bleumarin, o cămaşă neagră şi un papion negru. 

jim carrey foto guliver/getty images

Cei doi au zâmbit şi au pozat relaxaţi în faţa camerelor, scrie Daily Mail. 

Jim Carrey a fost nominalizat la Globurile de aur 2019, la categoria cel mai bun actor într-un serial de comedie, pentru rolul lui Jeff din „Kidding“. 

jim carrey foto guliver/getty images

FOTO Guliver/Getty Images

Este prima apariţie publică a actorului alături de o nouă iubită, după moartea fostei sale partenere, Cathriona White, care a murit în urma unei supradoze în anul 2015. Actorul american o fost judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, mama şi fostul soţ al acesteia acuzându-l pe star că i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide. 

La momentul respectiv, Jim Carrey a susţinut că astfel de acuzaţii sunt ruşinoase şi au ca unic scop profitul financiar al celor care au intentat procesele. Cathriona White a lăsat un bilet de adio, motivându-şi gestul şi cerându-i iertare actorului canadian. Cei doi şi-au început relaţia în 2012, însă s-au despărţit după doar câteva luni, iar în primăvara anului 2015 au reluat legătura.

În luna noiembrie a anului trecut, actorul mărturisea pentru Radio Times că duce o viaţă izolată, dar că nu a renunţat să iasă la întâlniri cu alte femei. 

Jim Carrey a fost căsătorit de două ori, cu actriţa Melissa Wormer, de care a divorţat în 1995, după opt ani de relaţie. În 1996 s-a recăsătorit cu actriţa Lauren Holly, de care s-a despărţit după numai un an de căsnicie.  

Ginger Gonzaga, actriţă, scriitoare şi regizoare americană,  este cunoscută pentru rolurile „Christy“ din seria „Togetherness“ (2015), produsă de HBO, „Maggie“, din comedia „I'm Dying Up Here“ (2017), „Peggy“ din serialul  „Legit“ (2013) şi „Lorena“ din din drama „Chance“ (2016). 

Ginger a debutat ca actriţă în comedia de succes „Ted“, în 2012, iar ca regizoare a debutat cu scurtmetrajul „Your Day“, în 2017, în care a şi jucat, alături de actorul Jason Ritter.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite