Jim Carrey critică legislaţia privind vaccinul obligatoriu: „Guvernatorul Californiei, un fascist corporatist, spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jim Carrey este de părere că elevii vor fi injectaţi cu mercur prin intermediul vaccinurilor FOTO Getty Images
Jim Carrey este de părere că elevii vor fi injectaţi cu mercur prin intermediul vaccinurilor FOTO Getty Images

Jim Carrey a criticat noua legislaţie adoptată, marţi, 1 iulie, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi. Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu, scrie „The Hollywood Reporter“.

Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit. Într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist“: „Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit“.

Legea conform căreia toţi elevii din şcolile publice din California vor fi vaccinaţi din anul 2016 a fost adoptată de Jerry Brown marţi, 30 iunie.

Într-o altă postare, Jim Carrey arată că nu este împotriva vaccinărilor, ci se opune injectării copiilor cu thimerosal (un compus organo-mercurial, care conţine aproximativ 49% din greutatea sa mercur; thimerosalul este metabolizat în organism în etilmercur şi tiosalicilat – n.red.): „Nu sunt împotriva vaccinării. Sunt împotriva thimerosalului şi împotriva mercurului. Au scos thimerosalul din vaccinuri, dar nu din toate“.

„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?“, a mai scris actorul, pe Twitter.

Jim carrey a avut o relaţie cu actriţa şi modelul american Jenny McCarthy, care este imaginea mişcării anti-vaccinare din Statele Unite. Aceasta susţine că fiica sa a dezvoltat autism după ce a fost vaccinată.

Olivia Steer: „Vaccinurile sunt un mit, nu te protejează, te îmbolnăvesc“

Jurnalista şi vedeta de televiziune Olivia Steer (39 de ani) a declarat în repetate rânduri că nu susţine vaccinurile şi a prezentat cazuri în care medicamentele au avut consecinţe grave. În 2014, după ce autorităţile sanitare din România au tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că numărul părinţilor care refuză să îşi vaccineze copiii a crescut, Olivia Steer (foto) a declarat că „vaccinurile sunt un mit, nu te protejează, te îmbolnăvesc“, afirmând că mult mai important este stilul de viaţă sănătos.

olivia steer foto arhiva personala olivia steer/facebook

„Nu cred în vaccinuri pentru că au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe cauzează probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele“, declara Steer la momentul respectiv.

„Argumentele pe care le flutură vaccinofilii sunt hilare, din punctul meu de vedere (şi am dreptul la opinii, ca orice român în ţara lui, potrivit Constituţiei), dar, mai grav, cred că pun în pericol, prin promovarea vaccinurilor, viaţa şi sănătatea copiilor. Am văzut cu toţii într-unul din materialele sheruite pe pagină, mai jos, mărturiile victimelor făcute într-o instanţă din America, despre copii perfect sănătoşi deveniţi peste noapte autişti, în urma vaccinului MMR. Iar ei nu sunt cazuri singulare. În America, anual zeci şi sute de victime ale vaccinurilor sunt despăgubite pentru vătămări grave ale sănătăţii. Iar totalul plângerilor e mult mai mare, de oridunul miilor. Un părinte cu discernământ ia aminte la aceste informaţii, caută suplimentar şi nu îşi face păreri sub imperiul fricii, al ameninţărilor şi intimidărilor venite din partea unor medici suspect de zeloşi. Un părinte cu discernământ ascultă ce are să zică un medic alopat, care după ani de zile de practică a vaccinărilor forţate în anii Comunismului, renunţă să le promovoeze şi chiar militează împotriva lor, convins finalmente de situaţia propriului copil, devenit autist, în urma aşa numitei «imunizări obligatorii»“, arată Olivia Steer într-o postare pe contul său personal de Facebook. Mesajul integral al acesteia poate fi citit aici.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite