Jayne Mansfield, rivala lui Marilyn Monroe. Era mai populară în sondaje şi prea sexy pentru anul 1954

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jayne Mansfield FOTO Profimedia
Jayne Mansfield FOTO Profimedia

Toată lumea a auzit de Marilyn Monroe, dar mai puţini sunt familiarizaţi cu Jayne Mansfield, actriţa ambiţioasă care a învins-o pe cea mai sexy femeie a anilor '50 în sondajele de popularitate. În epoca respectivă, Jayne a folosit tactici îndrăzneţe pentru a câştiga atenţia publicului, tactici practicate şi de vedetele de astăzi.

Născută în anul 1933, Vera Jayne Palmer Mansfield a crescut în Texas şi era o copilă extrem de inteligentă. Ştia încă de mică să vorbească mai multe limbi, cânta la vioară şi avea voce plăcută. În calitate model, Mansfield a fost un exemplu pentru femeile din acele timpuri, pentru trupul său „tras ca prin inel‟. O mare rivală pentru Marilyn Monroe, Mansfield şi-a luat rolul de actriţă în serios, s-a transformat într-un brand şi a căutat mereu modalităţi de a capta atenţia publicului.

Prea sexy pentru publicul anului 1954

Jayne s-a căsătorit la vârsta de doar 16 ani cu Paul Mansfield, iar după ce a apărut în multe piese de teatru locale, a decis că vrea să devină vedetă şi şi-a convins soţul să se mute în Los Angeles. Când a ajuns în LA, aspectul său fizic a ajuns în centrul atenţiei. Un fotograf a decupat-o odată dintr-o poză, pentru că arăta prea sexy pentru publicul din 1954.

Citeşte aici cum a detronat-o Mansfield pe Marilyn Monroe şi vezi o galerie foto cu actriţa sexy.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite