Iulia Vântur răspunde zvonurilor despre despărțirea de Salman Khan. „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?” VIDEO

0
Publicat:

Iulia Vântur, frumoasa prezentatoare româncă stabilită în India de peste șapte ani, a făcut lumină în cazul speculațiilor care planează asupra relației sale cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Presa mondenă a lansat atât zvonuri despre o posibilă despărțire, cât și despre o posibilă viitoare nuntă. 

Celebra prezentatoare, Iulia Vântur FOTO Arhivă
Celebra prezentatoare, Iulia Vântur FOTO Arhivă

Într-o apariție recentă, Vântur a ales să abordeze aceste subiecte, punând punct zvonurilor.

În cadrul unei emisiuni moderate de Cătălin Măruță, Iulia Vântur și-a exprimat uimirea față de persistența zvonurilor despre despărțire.

„De fiecare dată când vin în țară se spune că ne-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România să se spună ceva”, a declarat Iulia Vântur, cu un zâmbet pe buze și o doză de umor.

Ea a subliniat că, deși sunt supuși, în mod constant, speculațiilor publice, relația lor este una foarte puternică.

Despre absența ei recentă de la o petrecere importantă în India, unde Salman Khan a fost prezent. Vântur a dezvăluit că evenimentul în cauză a fost anunțul nunții fiului lui Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Cu toate acestea, nunta în sine este programată pentru luna iulie, iar Iulia Vântur și Salman Khan se vor alătura cu bucurie festivităților.

În ceea ce privește ziua nunții, Iulia Vântur și-a exprimat speranța că (...)

Citește continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite