Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la petrecerea unui miliardar indian: „Este o escroacă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rihanna a fost aspru criticată pentru prestația sa „leneșă” și „plictisitoare”, de la o petrecere ce a avut loc înainte de nunta miliardarului indian, Anant Ambani. Artista ar fi primit un onorariu fabulos, pentru un spectacol de o oră și jumătate.

Rihanna în India FOTO Colaj Twitter
Rihanna în India FOTO Colaj Twitter

Cântăreața „S.O.S”, în vârstă de 36 de ani, a urcat pe scenă la evenimentul fastuos din Jamanagar, India, vineri, cântând în fața unora dintre cei mai bogați și mai puternici oameni din lume, potrivit The New York Post.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, ea ar fi fost plătită cu peste 6 milioane de dolari, pentru o apariție de 90 de minute.

Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump s-au numărat printre participanții la festivități.

Ambani, în vârstă de 28 de ani, este mezinul celui mai mare magnat al afacerilor din India, președintele Reliance Industries, Mukesh Ambani.

El urmează să se căsătorească cu iubita sa, cu care are o relație de lungă durată, Radhika Merchant, în luna iulie.

Videoclipurile cu Rihanna cântând la evenimentul dinainte de nuntă au devenit virale, artista fiind batjocorită fără milă pentru că, aparent, a făcut doar strictul necesar.

„Ei pur și simplu nu-i pasă”, a scris un critic pe X, înainte ca un al doilea să comenteze: „Ri este cea mai leneșă artistă văzută vreodată! Chiar și Taylor Swift aduce mai multă energie.”

Un altul a descris-o drept o „escroacă”, spunând că a fost plătită în exces și că prestația sa a fost dezamăgitoare.

La petrecere, Rihanna a cântat un amestec din hit-urile sale celebre, printre care s-au numărat „Umbrella”, „We Found Love”, „Stay”, „Rude Boy”, „Diamonds” și „Work”.

„Sunt aici în seara asta în onoarea lui Anant și Radhika. Vă mulțumesc că m-ați avut aici. Dumnezeu să binecuvânteze uniunea voastră. Vă doresc toate cele bune. Felicitări” a fost declarația cântăreței, pentru cuplu.

Tatăl lui Ambani are o avere netă actuală de 113 miliarde de dolari și este șeful companiei Reliance Industries.

Petrecerea de dinainte de nuntă este un eveniment de trei zile și urmează să continue până luni, 4 martie. Potrivit Daily Mail, costul total al evenimentului se ridică peste 120 de milioane de dolari.Dar se pare că Rihanna va rămâne pe tot parcursul festivităților.

Sâmbătă, actrița din „Ocean's 8” a fost văzută plecând de pe Aeroportul Jamnagar, după mai puțin de 24 de ore de la prestația sa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite