Iubirile lui Mihai Constantinescu: „După fiecare iubire specială am suferit, dar nici n-ar fi frumoasă iubirea dacă n-ai suferi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Constantinescu, alături de cea care i-a fost alături până la final, Simona Secrier FOTO Arhivă personală
Mihai Constantinescu, alături de cea care i-a fost alături până la final, Simona Secrier FOTO Arhivă personală

Mihai Constantinescu, care a murit la vârsta de 73 de ani, a trăit, de-a lungul anilor, mai multe poveşti de dragoste intense.

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator. 

Pe lângă muzică, Mihai Constantinescu a iubit femeia, iar de-a lungul vieţii a trăit mai multe poveşti de dragoste mistuitoare. 

„Poţi iubi de mai multe ori în viaţă, poţi să iubeşti în acelaşi timp două persoane… Cine crede că poate impune reguli e nebun. Dar am iubit de mai multe ori profund şi sunt foarte fericit pentru asta, chiar dacă am şi suferit mult. După fiecare iubire specială am suferit. Nu contează, nu se poate iubire fără suferinţă, exclus. Nici n-ar fi frumoasă iubirea dacă n-ai suferi“, credea cântăreţul, potrivit unui interviu din revista „Tango“

El s-a căsătorit pentru prima dată cu Mihaela Constantinescu, pe care a cunoscut-o la o nuntă, după cum a povestit ea pentru revista „Tango“, într-un interviu din 2010. 

„Am trăit o iubire ca-n poveşti, sinceră şi pasională, nu ne doream altceva decât să fim împreună. Şi eram. Mergeam cu el la toate spectacolele, în turnee, eram nedespărţiţi. Dacă mergeam la cuşetă, ne înghesuiam în acelaşi pat doar ca să fim mai aproape. M-a iubit mult şi a demonstrat-o în cele mai speciale moduri“, mărturisea Mihaela Constantinescu. 

Ea a povestit şi că mariajul lor s-a „şubrezit“ din cauza „escapadelor“ cântăreţului cu Anastasia Lazariuc. „Micile lui escapade au şubrezit relaţia noastră. În clipa în care iubeşti şi te simti iubit, toată lumea e a ta. Singurul regret este că nu am avut niciodată curajul să am un copil. La început am amânat pentru că amândoi aveam proiecte profesionale şi apoi au trecut anii, relatia noastră s-a răcit (…). Începusem să-l înţeleg şi să-l accept aşa cum era, totul creştea frumos, dar a fost distrus de nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Ea a pus capăt familiei noastre, iubirii noastre, visurilor noastre“.

Cei doi au divorţat în 2003, însă au rămas apropiaţi până la finalul vieţii artistului. „Iubirea înseamnă să-l respecţi pe cel care ţi-a fost alături şi dincolo de povestea care s-a încheiat, indiferent cum s-a încheiat ea. Sunt şi cazuri în care oamenii rămân prieteni, asta este extraordinar. E şi cazul meu şi al Mihaelei, şi mi se pare un lucru normal. Am avut o relaţie lungă şi un început foarte frumos. Dacă nu putem respecta asta, înseamnă că nu mai ştim de noi“, spunea artistul în acelaşi interviu. 

   

simona secrier mihaela constantinescu mihai constantinescu foto arhiva personala

Mihai Constantinescu, alături de cele două soţii: Simona şi Mihaela FOTO Arhivă personală

A cucerit-o pe Anastasia Lazariuc pe nesimţite

Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu au format mulţi ani un cuplu de succes în muzica românească, după ce s-au cunoscut în anul 1988 la Chişinău. Chimia dintre cei doi era vizibilă pe scenă, astfel că mulţi au bănuit că între ei era mai mult decât o simplă relaţie profesională. Au reuşit să-şi ţină povestea de iubire departe de ochii lumii până în 2012.

anastasia lazariuc mihai constantinescu foto arhiva personala

„Mi-a cântat la chitară, dar nu m-a impresionat deloc. Eu eram după un divorţ, eram într-o pasă proastă şi nu-mi ardea mie de relaţii (...). Nu m-a impresionat absolut deloc ca bărbat la început. În timp, m-a impresionat cu sufletul lui, m-a captat cu felul lui de a fi, cu modul în care s-a comportat cu mine. Îmi plăcea cum ne potriveam în scenă, nu neapărat cu modul în care arată“,declara Anastasia Lazariuc în 2012, la Kanal D.

Ea a precizat că motivele rupturii au avut legătură şi cu viaţa profesională: „Ne-am despărţit de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni. Eu nu mai eram de acord cu piesele pe care mi le compunea, el nu mai era receptiv la dorinţele mele. Neînţelegerile muzicale, dar şi anumite probleme interne au făcut ca noi să ne despărţim. Pur şi simplu obosisem. Ne cicăleam din orice. Niciodată nu am vrut să mă mărit cu Mihai Constantinescu. Nu s-a pus niciodată problema să mă ceară de nevastă, el avea familie“. 

„Poate că Anastasia îşi dorea o căsătorie, pentru mine nu s-a pus problema. A fost o relaţie foarte frumoasă, în schimb“, spunea, la rândul său Mihai Constantinescu, potrivit libertatea.ro. 

În ultimii 18 ani, Constantinescu a avut o relaţie cu Simona Secrier (48 de ani), fostă membră a trupei Etno, cu care s-a căsătorit abia în 2017. „Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator“, declara artistul. 

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier s-au căsători în secret în 2017. Despre eveniment, artistul povestea: „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută“. 

În ceea ce priveşte faptul că nu a devenit niciodată tată, Mihai Constantinescu spunea: „N-a fost să fie. Copii au fost, dar au fost atunci când nu trebuiau să fie… Veneau exact în momente nefaste şi cu persoane cu care… nu că n-aş fi ţinut la ele, dar nu era momentul, ar fi fost o tragedie. Nu neapărat pentru mine, ci pentru persoana cu pricina. Era elevă. La modul sincer, dacă stau să mă gândesc, parcă mi-ar părea rău, aş fi dorit şi eu să văd ce iese din mine. Sau în colaborare cu mine. Dar dacă nu s-a întâmplat…Stau şi mă gândesc uneori dacă aş fi fost un tată bun. Dar probabil că aş fi avut şi suferinţe imense. Acum e prea târziu“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite