Imaginile înșelătoare din documentarul „Harry și Meghan”: serialul a atras o mulțime de critici FOTO VIDEO

0
0

Netflix va lansa primele trei episoade ale documentarului intitulat Harry și Meghan, joi, pe data de 8 decembrie, dar a atras deja numeroase critici pentru unele fotografii folosite de platforma de streaming, care nu ar avea legătură cu realitatea, conform News.com.

Documentarul Netflix Meghan și Harry este criticat de mai mulți experți Foto profimedia
Documentarul Netflix Meghan și Harry este criticat de mai mulți experți Foto profimedia

Marți Netflix a lansat un al doilea trailer pentru documentarul despre Harry și Meghan, dar atenția s-a îndreptat rapid către o serie de fotografii „înșelătoare”, care ar fi fost luate din evenimente complet diferite.

Într-o fotografie folosită de Netflix folosită în trailer, Harry apare urmărit de presa britanică. Dar aceasta este de fapt decupată dintr-o fotografie din 2007 în care Ducele de Sussex era cu fosta lui iubită Chelsy Davy, în ciuda faptului că documentarul este despre relația lui cu Meghan, în vârstă de 41 de ani.

În fotografia originală, prințul este văzut cu brațul în jurul lui Davy, în timp ce o protejează de avalanșa de jurnaliști, pe aeroportul Heathrow.

Expertul în limbajul corpului Jesus Enrique Rosas a subliniat greșeala pe Twitter, scriind: „Pur și simplu nu poți să faci asta.”

Luni s-a descoperit că o altă fotografie din trailer care arată mai mulți jurnaliști pregătiți probabil să-i fotografieze pe Ducele și Ducesa de Sussex a fost făcută de fapt la premiera a doua din Harry Potter și Talismanele Morții, în 2011.

Redactor-șef al revistei Majesty Ingrid Seward a declarat pentru The Sun: „Nu îmi imaginez că Harry și-ar fi dat seama, dar Netflix a fost neglijent aici, deoarece slăbește comentariul lui Harry despre protejarea familiei sale.

Potrivit publicației, fotografia a fost primul rezultat al căutării sub cuvântul cheie „paparazzi” pe site-ul de fotografii Alamy.

Un jurnalist a atacat familia Sussex și Netflix după ce o fotografie cu Meghan și Harry alături de fiul lor Archie a fost făcută să pară „intruzivă”.

Fotografie utilizată în documentar a fost făcută în timpul infamului turneu regal al lui Meghan și Harry în Africa de Sud, la sfârșitul anului 2019, și pare să-i arate împreună cu Archie într-un moment privat la reședința arhiepiscopului Desmond Tutu din Cape Town.

Utilizarea fotografiei este „o parodie completă”, a subliniat Robert Jobson, editor al publicației Evening Standard, spunând că momentul aa fost surprins de un grup de fotografi acreditați și aprobați în prealabil.

În trailerul lansat marți, Harry, în vârstă de 38 de ani, este auzit făcând referire la moartea mamei sale, Prințesa Diana, spunând: „Am fost îngrozit... nu am vrut ca istoria să se repete”, și apare o fotografie în care s-ar crede că paparazzi îi urmăresc pe ducii de Sussex.

Dar administratorul contului de Twitter Urban Pictures a susținut că subiectul din fotografia respectivă era cântăreața britanică Katie Price, care a fost urmată de presă după ce a părăsit instanța în decembrie anul trecut.

În documentar mai este folosită și o fotografie care arată o mulțime de jurnaliști – care se pare că ar fi fost făcută de fapt la New York, când fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, și-a părăsit apartamentul în 2019. Dar și o fotografie care arată un grup de copii fluturând drapelul Regatului Unit ce ar fi fost făcută în 1938, în timpul logodnei Reginei Maria, în Brixton, în sudul Londrei.

Nu se poate nega că relația dintre Meghan și Harry a fost subiectul unui interes necruțător al presei, dar folosirea unor fotografii care nu au legătură cu ei, și Harry care apare spunând declarații precum: „A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia” nu le va consolida credibilitatea, notează sursa citată.

Primele trei episoade ale documentarului vor fi lansate pe Netflix pe 8 decembrie, în timp ce ultimele trei episoade vor fi lansate o săptămână mai târziu, pe 15 decembrie.

Biografia documentarului a fost, de asemenea, actualizată: „Într-o serie de documentare fără precedent și aprofundată, Ducele și Ducesa de Sussex împărtășesc cealaltă față a poveștii lor de dragoste de mare profil. Pe parcursul a șase episoade, serialul explorează zilele clandestine ale curții timpurii și provocările care i-au făcut să se simtă forțați să se retragă de la rolurile cu normă întreagă din instituție. Cu comentarii de la prieteni și familie, dintre care majoritatea nu au vorbit niciodată în public despre ceea ce au fost martori, și istorici care discută despre starea Commonwealth-ului britanic de astăzi și despre relația familiei regale cu presa, serialul face mai mult decât să lumineze povestea de dragoste a unui cuplu. , el pictează o imagine a lumii noastre și a modului în care ne tratăm unii pe alții. De la regizoarea apreciată de critici, nominalizată de două ori la Oscar și câștigătoare a unui Emmy, Liz Garbus, Harry și Meghan reprezintă o privire nemaivăzută până acum asupra unuia dintre cele mai discutate cupluri din istorie.”

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri