Harry şi Meghan, criticaţi din nou după apariţia unui documentar cu William şi Kate: „Sper ca Harry să fie ruşinat acum de stupiditatea declaraţiilor lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
William, Kate, Meghan şi Harry FOTO Getty Images
William, Kate, Meghan şi Harry FOTO Getty Images

Ducii de Cambridge, William şi Kate, au fost lăudaţi de britanici pentru jovialitatea şi căldura dovedite într-un documentar de Crăciun realizat de BBC, spre deosebire de ducii de Sussex, Harry şi Meghan, care au fost aspru criticaţi pentru atitudinea afişată într-un alt documentar, difuzat de ITV.

BBC a realizat un program special de Crăciun, documentarul „A Berry Royal Christmas“, unde ducii de Cambridge, William şi Kate, au gătit alături de cunoscuta vedetă de televiziune britanică şi chef Mary Berry, au vorbit despre munca lor de caritate şi au afişat o atitudine caldă şi jovială.

Mai mult, Kate Middleton a dezvăluit şi unul dintre primele cuvinte spuse de prinţul Louis, în vârstă de un an. 

„Unul dintre primele cuvinte spuse de Louis a fost «Mary», pentru că la înălţimea sa sunt aranjate toate cărţile mele de gătit. Şi copiii sunt fascinaţi de feţe, iar faţa ta se găseşte pe toate cărţile de reţete şi el spune «Ea e Mary Berry». Aşadar el sigur te-ar recunoaşte dacă te-ar vedea astăzi“, a mărturisit amuzată Kate.

În urma difuzării programului, britanicii nu s-au abţinut în a compara documentarul în care protagonişti sunt William şi Kate cu cel realizat de ITV, în care apar prinţul Harry şi Meghan Markle, în cadrul căruia amândoi se plâng de presiunea mediatică şi că există tensiuni între ei şi ducii de Cambridge, scrie Daily Mail. 

Astfel, ei îi laudă pe William şi Kate pentru jovialitatea, deschiderea faţă de public şi căldura cu care interacţionează cu cei din jurul lor.

„Aşa faci un documentar regal: plin de căldură, bucurie, iubire, muncă în echipă şi nimic altceva decât respect faţă de proiectele de caritate şi oameni“, a scris o persoană pe Twitter.  

„Aşa ne place să vedem familia regală britanică. Fără să fie întrebaţi dacă sunt «OK» şi cum reuşesc să se dea jos din pat dimineaţa“, a scris altă persoană.

„Ce contrast minunat între cele două documentare regale, pe care le-am văzut în acest an“, se arată într-un alt mesaj.

„Familia Cambridge este exact aşa cum ne aşteptăm să fie o familie regală. Sper ca Harry să fie ruşinat acum de stupiditatea declaraţiilor şi plângerilor lui“, a scris o altă persoană. 

Kate Middleton alături de chef Mary Berry, în documentarul produs de BBC FOTO BBC One

image

Meghan şi Harry, copleşiţi de presiunea mediatică 

Prinţul Harry şi soţia lui, ducesa Meghan Markle, au decis să facă mai multe dezvăluiri într-un documentar difuzat de ITV. Ei au povestit că sunt victime ale unei campanii a tabloidelor, că intimitatea le este pusă în pericol şi că Harry „abia“ dacă are o relaţie cu fratele lui, prinţul William.

Această ultimă afirmaţie este una care a deranjat-o şi pe regina Elisabeta a II-a, bunica lor, potrivit mai multor publicaţii britanice care citează surse oficiale de la Buckingham. Ducii de Sussex au încălcat o regulă nescrisă - aceea de a nu discuta chestiuni private în afara palatului.

Corespondetul BBC Jonny Dymond a declarat că familia regală e destul de speriată. Rolul familiei e de a prezenta un front comun în faţa naţiunii, iar acum, doi membri importanţi nu fac acest front comun cu restul familiei, deşi Palatul Buckingham a încercat din răsputeri să păstreze aparenţele şi să ascundă conflictul mocnit.

Un alt aspect care a pus pe jar familia regală este faptul că atât Harry, cât şi soţia sa s-au plâns public de faptul că presiunea mediatică le afectează viaţa şi sănătatea mintală. Experţii regali cred că decizia cuplului de a ataca presa, prin procesele intentate mai multor publicaţii importante din Marea Britanie, a fost o mişcare greşită.

De asemenea, ducesa Meghan a acordat un interviu în care a fost copleşită de emoţii în momentul în care a fost întrebată cât de greu este să facă faţă presiunii mediatice. 

  

În plus, ducii de Sussex au hotărât să ia o pauză de şase săptămâni de la îndatoririle regale, în perioada Crăciunului, pentru a se bucura de mai mult timp alături de fiul lor, Archie, în vârstă de cinci luni. 

De la căsătoria cu prinţul Harry, din mai 2018, fosta actriţă a fost constant pe prima pagină a ziarelor. Presa a prezentat numeroase detalii despre familia destrămată din care provine, dar şi speculaţii privind relaţia nu tocmai bună pe care ar avea-o cu ducii de Cambridge, dar şi cu regina Elisabeta din cauza temperamentului său „de divă“. În plus, în ultima vreme, jurnaliştii britanici au devenit tot mai critici la adresa ei, dar şi a prinţului Harry, acuzându-i de aroganţă şi ipocrizie. 

    

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite