Imagini înfiorătoare cu Emily Burghelea după accidentul teribil din Mauritius. Vedeta are nevoie de mai multe operații FOTO VIDEO

0
Publicat:

Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după ce a fost la un pas să își piardă viața în Mauritius. Vedeta a fost implicată într-un accident îngrozitor și s-a întors în țară cu fața aproape desfigurată, potrivit Click.

Emily Burghelea s-a întors în țară după groaznicul accident din Mauritius, din care a scăpat ca prin minune din ghearele morții atât ea, cât și nașa ei.

Aceasta a povestit clipele teribile prin care a trecut și cum trebuie să se plimbe prin spitale, din cauză că are nevoie de mai multe operații.

"Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. (...) Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic", a declarat Emily Burghelea.

La un pas de moarte în Mauritius

Infliencerița în vârstă de 25 de ani a fost la un pas de moarte în timp ce se afla în vacanță în Africa, unde a fost implicată într-un accident teribil.

"Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin", a povestit ea.

„Moartea ne-a făcut cu mâna”

Emily Burghelea se afla în mașină cu nașa ei, în timp ce restul familiei aștepta la aeroport.

"Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat", a mai povestit ea pe rețelele de socializare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite