Accident mortal pe DN6: Trei bărbați au murit și alte cinci persoane au fost rănite

0
Publicat:

Trei bărbați au murit, iar alte cinci persoane au fost transportate la spital, după ce un accident între un autoturism și autoutilitară a avut loc pe DN6, relatează Agerpres.

ambulanta 9531d4ae jpg

"ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină pe DN 6, între localităţile Valea Plopilor şi Stâlpu, în urma producerii unui accident între un autoturism şi o autoutilitară. La faţa locului s-au deplasat 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic de la ISU Giurgiu, patru echipaje de la Ambulanţa Giurgiu, una de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, una de la ISU Bucureşti-Ilfov, una de la Ambulanţa Teleorman, precum şi un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare. Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat", a transmis ISU Giurgiu printr-un comunicat.

Alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 38 de ani, au fost rănite și transportate la spitale din Capitală.

La fața locului au intervenit pompierii de la Staţia Mihăileşti, Detaşamentul Bolintin Deal, Garda de Intervenţie Roata de Jos, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu şi Teleorman.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc această tragedie, a transmis IPJ Giurgiu.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite