Reacția scoțienilor la problemele lui Ianis Hagi din Spania. „Lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves”

0
Publicat:

Ianis Hagi a primit o mulțime de critici în Spania după ultimul meci disputat cu Alaves în LaLiga, 0-1 cu Real Madrid. Internaţionalul român de 25 de ani a fost criticat chiar și dee propriul antrenor, Luis Garcia, care a spus că a jucat prost și că trebuia să-și ajute mult mai mult echipa.

Ianis Hagi, viitor incert. Foto Facebook Deportivo Alaves
Ianis Hagi, viitor incert. Foto Facebook Deportivo Alaves

Presa din Scoţia a reacționat la problmele pe care le trăiește Ianis Hagi în Spania, dar a amintit că nu are nicio idee despre viitorul românului, care în vară ar trebui să se întoarcă la echipa de care aparține, Glasgow Rangers.

”Ianis Hagi a fost lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves, în timp ce este în continuare departe de Rangers. Coordonatorul de joc a fost împrumutat la echipa spaniolă în vară, după ce a căzut în dizgraţia lui Michael Beale. Acum, cu Phillip Clement la conducere, viitorul lui Ianis Hagi este necunoscut.

În ciuda faptului că a luat ceva dintr-o luptă descurajantă cu Jude Bellingham & co, asta nu l-a putut salva de furia lui Luis Garcia, care a devenit viral ulterior pe reţelele sociale pentru furia de după golul lui Lucas Vazquez din minutul 92″, au scris cei de la dailyrecord.co.uk.

De când a ajuns în Spania, Ianis Hagi a jucat 16 partide pentru Alaves, niciuna completă, atât în campionat, cât și în Cupa Regelui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite