Gest neașteptat al lui Gigi Becali, când a văzut cine îl așteaptă în fața palatului din București

0
Publicat:

FCSB a terminat anul 2023 en fanfare și s-a instalat confortabil pe prima poziție în Superliga, la 8 puncte distanță de ocupanta locului 2, CFR Cluj. În lumea fotbalului circulă deja gluma că roș-albaștrii nu mai pot pierde titlul - primul după 2015 - nici cu intervențiile neinspirate ale patronului Gigi Becali.

Gigi Becali nu mai împarte bani. Foto Sportpictures
Gigi Becali nu mai împarte bani. Foto Sportpictures

Patronul roș-albaștrilor a discutat ieri cu jurnaliștii, la palatul din Aleea Alexandru, și s-a declarat convins că echipa sa nu mai poate rata din nou obiectivul principal. A fost un nou prilej pentru circa 50 de persoane să se adune în fața luxosului stabiliment al lui Gigi Becali, în speranța că patronul roș-albaștrilor le va da bani, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

Mai nou, îi gonește ce cerșetori

De această dată, cei prezenți au avut o surpriză neplăcută, scrie DigiSport. Gigi Becali nu i-a băgat în seamă și după dialogul cu jurnaliștii a închis porțile palatului, fără să le dea vreun ban, chiar dacă avea motive de bucurie: vin Sărbătorile, iar echipa sa defilează în Superliga, fiind favorită la câștigarea campionatului.

După ce ani la rând a împărțit bani în stânga și-n dreapta, Gigi Becali și-a strâns punga în ultima vreme. Astfel de episoade, când i-a gonit pe cei care-i cereau ajutor la poarta vilei sale din Pipera sau la palatul din București, s-au mai petrecut pe parcursul acestui an. Cu câteva luni în urmă, patronul FCSB a avut chiar o reacție nervoasă: "Băi, în fiecare zi? În fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă! În fiecare zi numai aici stați!", le-a strigat Gigi Becali celor care așteptau să primească bani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite