Ce a făcut Martha Stewart pentru a scăpa de musafiri, după ce a găzduit o petrecere. Au venit pompierii

0
Publicat:

Pentru cei care plănuiesc să găzduiască o petrecere în acest sezon de vacanță, Martha Stewart vine cu un truc eficient pentru a scăpa de oaspeți, în cazul în care aceștia zăbovesc prea mult.

Martha Stewart FOTO X/ Twitter
Martha Stewart FOTO X/ Twitter

Expertă în tot ce ține de-ale casei și ospitalitate, Martha a fost invitată la „The Drew Barrymore Show” vineri, 8 decembrie, pentru a pregăti niște delicii festive perfecte pentru petrecerile de sărbători, potrivit People.

„Martha, dacă organizezi o cină și este, de exemplu, o oră târzie, care ar fi o modalitate grozavă de a-i determina pe oameni să plece de la cină, mai ales în timpul sărbătorilor?”, a întrebat gazda emisiunii.

„Sincer, spun doar: Mă duc la culcare. Ne vedem! Da, doar spun asta”, a răspuns invitata. 

Nu prea mulțumită de răspuns, Barrymore a continuat cu o altă întrebare: „Dacă ei continuă să rămână?”

Salvată de alarma de incendiu

„Ei bine, stinge doar luminile”, a răspuns Stewart, adăugând: „Declanșează alarma de incendiu. Într-o noapte, am făcut să apară pompierii. Nimeni nu mai pleca. Am pornit doar alarma de incendiu.”

După ce publicul a râs surprins, Stewart a clarificat: „Nu chiar, am avut o defecțiune la cuptor și a apărut întreg departamentul de pompieri”.

Ea a continuat: „Șeful pompierilor a intrat, le-a spus tuturor: „Ieșiți afară”. Erau cam zero grade afară și i-a făcut pe toți să iasă fără haine. Acesta este o modalitate de a scăpa de ei”.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite