Harry și Meghan vor scuze de la familia regală. Motivul pentru care ducii de Sussex sunt furioși

0
Publicat:

Harry și Meghan vor scuze regale - după ce șefa organizațiilor caritabile, insultată de un consilier onorific al casei regale, a primit scuze la Palat. Se spune că ducii de Sussex sunt furioși după ce asistenții regali au stabilit o astfel de întâlnire de „reconciliere”, dar nu au făcut același lucru cu ei, notează The Sun.

Harry și Meghan vor o „întâlnire de reconciliere” înainte de încoronare
Harry și Meghan vor o „întâlnire de reconciliere” înainte de încoronare

 Ducii fac presiuni pentru ca familia să facă prima ofertă de pace în cadrul unui summit regal și să recunoască faptul că au fost nedreptățiți.

Harry și Meghan - care au criticat cu înverșunare familia regală în documentarul lor de pe Netflix -  se cred victimele unor „standarde duble” după ce doamna Fulani s-a întâlnit cu Lady Susan Hussey vineri la Palatul Buckingham.

Lady Susan Hussey, în vârstă de 83 de ani, naşa prinţului William şi consilier al casei regale britanice, a demisionat după ce a făcut comentarii „inacceptabile şi profund regretabile” despre rasa şi etnia unei femei la o recepţie de la Palatul Buckingham. Ea și-a prezentat scuzele după ce a întrebat-o în repetate rânduri pe lidera unei organizaţii caritabile britanice, o femeie de culoare născută în Marea Britanie, de unde vine „cu adevărat”.

„Nimic de genul acesta nu a fost făcut vreodată când Harry și Meghan au ridicat diverse îngrijorări - nicio întâlnire, nicio scuză oficială sau asumarea responsabilității sau a răspunderii. Acest lucru este greu de înghițit - 100% da, ar dori să aibă o întâlnire”, a declarat o sursă apropiată de familia Sussex pentru The Sunday Times.

Sursa a vorbit după ce Harry, în vârstă de 38 de ani, a sugerat în serialul său și al lui Meghan de pe Netflix că Familia Regală ar fi trebuit să le ceară scuze pentru Megxit.

 „A trebuit să mă împac cu faptul că, probabil, nu vom obține niciodată o responsabilitate autentică sau scuze”, a mărturisit Harry.

Se spune că Harry și Meghan, stabiliți în California, doresc o „întâlnire de reconciliere” înainte de încoronarea regelui Carol al III-lea în luna mai a anului viitor, la care se pare că vor fi invitați.

O sursă de la Palat a sugerat că Majestatea Sa ar putea fi deschis la o întâlnire, adăugând: „Dacă vor să ia legătura cu Regele, știu unde locuiește”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite