Prințul Harry își lansează primul volum de memorii. Cartea va fi publicată în 16 limbi, inclusiv în română

0
Publicat:

„Rezervă“, volumul de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023, inclusiv în România, la Editura Nemira. Veniturile obţinute în urma vânzărilor vor sprijini două organizaţii caritabile.

printul harry medalii
"Rezervă" va fi publicată simultan în 16 limbi, pe 10 ianuarie. FOTO: Getty Images

„Rezervă“ va apărea în România în colecția ORION a editurii Nemira atât în format clasic, cât și în format digital pe data de 10 ianuarie 2023. Ediția audio integrală a cărții va fi disponibilă pe data de 30 ianuarie 2023. Cartea va fi publicată în 16 limbi. Informații despre carte sunt disponibile pe nemira.ro

Cartea de memorii îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

coperta carte nemira printul harry
În România, cartea de memorii a prințului Harry va fi publicată de Editura Nemira

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.  "Rezervă" este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.

Prințul Harry își dorește să sprijine fundații caritabile britanice din vânzările volumului său de memorii, Rezervă. Ducele de Sussex a donat 1 500 000 de dolari pentru Sentebale, organizație pe care a înființat-o împreună cu Prințul Seeiso în amintirea mamelor lor și care sprijină copii vulnerabili și tineri cu HIV/SIDA din Lesotho și Botswana. Prințul Harry va dona 300 000 de lire sterline organizației non-guvernamentale WellChild, al cărei patron regal este de cincisprezece ani. WellChild are ca scop îngrijirea la domiciliu a copiilor și tinerilor cu probleme de sănătate complexe.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri