Gina Pistol a pozat din nou goală, după 10 ani: „Am stat puţin pe gânduri când am primit propunerea“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol prezintă emisiunea „Chefi la cuţite“ de la Antena 1 FOTO Antena 1
Gina Pistol prezintă emisiunea „Chefi la cuţite“ de la Antena 1 FOTO Antena 1

Vedeta TV Gina Pistol (35 de ani) a pozat nud în cel mai recent pictorial al revistei „Touch Magazine“, mărturisind că nu i-a fost uşor să ia această decizie, după ce a refuzat ofertele de acest gen timp de mai bine de zece ani.

Gina Pistol a pozat pentru prima dată goală în anul 2000, în Playboy, pe când avea 19 ani. De atunci, a mai pozat de încă două ori în revista pentru bărbaţi, până în 2006, după care a refuzat toate ofertele pentru pictoriale nud. 

Vedeta, originară din Roşiorii de Vede, a recunoscut că a cântărit bine decizia de a reveni în această ipostază, atunci când cei de la „Touch Magazin“ i-au propus un pictorial pentru numărul de septembrie, intitulat „Wild Thoughts Issue“.

„Am stat puţin pe gânduri când am primit propunerea de a poza din nou goală. Mi-am zis că iar poze mai îndrăzneţe, iar mă vor asocia oamenii cu o anumită categorie... Dar norocul meu e că am lucrat cu o echipă cool şi a ieşit totul extraordinar, nimic vulgar, nimic de prost gust“, a declarat Gina.

gina pistol goala foto istagram touch magazine

FOTO Bogdan Petrice/Touch Magazine

image

Întrebată ce vrea să le transmită cârcotaşilor, vedeta a răspuns: „Nimic. De ceva vreme, am început să nu mai pun la suflet răutăţile gratuite. Până la urmă, un om care te jigneşte nu vorbeşte despre tine, vorbeşte despre el, dar îţi trebuie şi un pic de înţelepciune ca să înţelegi lucrul ăsta.“

Fotografiile poartă semnătura lui Bogdan Petrice, Ovidiu Buta s-a ocupat de styling, hairstyling-ul a fost asigurat de Adonis Enache, iar de make-up a fost resposabilă Traviata Păduraru.

De câteva săptămâni, se zvoneşte că Gina Pistol are o relaţie cu Smiley, însă cei doi nu au apărut împreună până acum şi nu au confirmat zvonurile. Cu toate acestea, când a fost întrebată cu subînţeles în cadrul interviului pentru „Touch“ dacă „To smile or not to smile?“, Gina a izbucnit în râs şi a spus: „Smile! Always“.

image

Sursa foto: Instagram/touch.magazine.official

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite