Gillian Anderson, noua Doamnă de Fier: „Multe dintre poveştile din serial sunt experienţe umane reale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gillian Anderson
Gillian Anderson

Uitaţi de Scully din Dosarele X! Gillian îmbracă acum haine de premier. După o pauză de film şi de carieră, actriţa stabilită în Anglia s-a întors în forţă cu rolul legendarei Margaret Thatcher.

În anii ‘90, atunci când frumoasa roşcată făcea furori în Cetatea Filmului cu rolul agentului Dana Scully, cu toţii am fost de acord că s-a născut o stea. Nu şi Gillian, care a dispreţuit atenţia copleşitoare de care avea parte la doar 24 de ani. Tot ce-şi dorea în culmea succesului ei a fost să dispară. Zis şi fă­cut. În urmă cu 18 ani, actriţa acum în vârstă de 52 de ani, a părăsit America pentru Anglia fără regret şi să fără să se mai uite în urmă. A ajutat-o şi faptul că a copilărit pe acest tărâm al ploilor şi al ceţii. Născută în Chicago, Illino­is, Anderson s-a mutat la Londra împreună cu părinţii ei, pe când avea 2 ani şi a trăit în Marea Britanie până la vârsta de 11 ani.

După două mariaje şi o relaţie de lungă durată destrămate, actriţa s-a întors şi stabilit la Londra alături de creatorul serialului Netflix The Crown, scenaristul Peter Morgan, de 57 de ani, şi de doi dintre cei trei copii ai ei din relaţii anterioare, Oscar (14) şi Felix (12).

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite