Gestul emoţionant făcut de prinţul Harry şi Meghan Markle după nunta regală: ce au făcut cu aranjamentele florale FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai FOTO Guliver/Getty Images
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry şi Meghan Markle au donat florile de la nuntă, care au împodobit catedrala St. George de la Castelul Windsor, unor cămine de bătrâni din Londra.

Reprezentanţii centrului St. Joseph's Hospice, unul dintre azilele de bătrâni din Londra care a beneficiat de „o supriză“ din partea ducelui şi ducesei de Sussex, au publicat pe contul de Facebook un mesaj de mulţumire adresat cuplului regal, împreună cu o fotografie a unei paciente bucuroase că a primit un buchet, potrivit Daily Mail. 

„Astăzi am primit o livrare foarte specială. Buchete superbe realizate din florile de la nunta regală, pe care le-am oferit pacienţilor noştri. Multe mulţumiri lui Harry, Meghan şi designer-ului floral Philippa Caddock. Căminul nostru miroase şi arată superb. Un gest atât de frumos“.

Buchetele au fost formate din degeţei, bujori şi trandafiri albi de grădină, multe dintre flori provenind din grădinile şi parcurile de pe domeniile Coroanei şi din Marele Parc de la Windsor. 

Aranjamentele florale, care au împodobit Capela St. George şi Sala St. George de la Windsor în timpul nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle au fost realizate de Philippa Craddock şi de o echipă de designer florali de la Palatul Buckingham şi Castelul Windsor şi au costat 130.000 de dolari.

image

FOTO Press Association

image

FOTO Press Association

Pauline Clayton (89 de ani), una dintre pacientele centrului de bătrâni din Londra s-a arătat încântată şi emoţionată de gestul făcut de ducele şi ducesa de Sussex. 

Femeia a mărturisit că în tinereţe a fost croitoreasă şi a făcut parte din echipa designerului Sir Norman Hartnell, cel care s-a ocupat de rochia de mireasă a reginei, dar şi de ţinutele din ziua încoronării Alteţei Sale. 

Bătrâna a declarat că gestul este unul „încântător“, iar dacă ar fi fost în locul miresei „le-ar fi păstrat pe toate (n.r. florile) numai pentru ea“. Pauline Clayton povesteşte că avea doar 19 ani când a avut ocazia să muncească mai bine de 49 de ore la trena rochiei de mireasă a reginei Marii Britanii. „Îmi amintesc că eram foarte entuziasmată, iar tatăl meu era şi el extrem de încântat. Nu aveam voie să spun nimic nimănui, pentru că totul trebuia să fie făcut în secret. În caz contrar, aş fi putut fi chiar persecutată“, îşi aminteşte bătrâna, încercând să glumească.

image

Pauline Clayton FOTO PA

Părintele Peter-Michael Scott, reprezentantul capelei azilului, a declarat că florile au însemnat un cadou special din partea cuplului regal, care „a făcut mulţi oameni să zâmbească“.  „E vorba de energia iubirii. Suntem absolut încântaţi de flori şi le dorim (n.r. prinţului Harry şi soţiei lui, Meghan Markle) tot binele din lume“, a spus preotul. 

În ceea ce priveşte buchetul de mireasă al ducesei de Sussex, acesta a fost depus la Mormântul Soldatului Necunoscut din Westminster Abbey. Este o tradiţie iniţiată de Regina Mamă. În 1923, mama actualei suverane britanice şi-a depus acolo buchetul de mireasă, în memoria fratelui ei ucis în Primul Război Mondial.

Imagine indisponibilă

FOTO Twitter 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite