George Michael rămâne sub supraveghere medicală: „A rămas în spital ca măsură de precauţie“

0
0
George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauza unor incidente similare FOTO AFP
George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauza unor incidente similare FOTO AFP

Cântăreţul George Michael se află în continuare în spital sub supravegherea medicilor, din cauza rănilor pe care le-a suferit în zona craniului în timpul accidentului de automobil în care a fost implicat săptămâna trecută, a anunţat marţi agentul de presă al artistului britanic, citat de Reuters.

„Pot să confirm faptul că George a rămas în spital, însă doar ca măsură de precauţie, pentru a fi monitorizat de medici, întrucât are câteva umflături şi tăieturi în zona capului. Face însă progrese, se simte bine şi abia aşteaptă să se întoarcă acasă“, a declarat agentul de presă al cântăreţului.

Presa britanică a afirmat că artistul în vârstă de 49 de ani a căzut din automobilul cu care circula pe o autostradă din apropiere de Londra, joi, la o oră de vârf, acesta fiind cel mai recent incident dintr-o serie de accidente în care a fost implicat artistul britanic în ultimii ani.

Tabloidul The Sun a intervievat o femeie care a spus că a fost nevoită să oprească pe autostradă după ce cântăreţul a căzut din vehiculul care circula chiar în faţa ei şi că s-a folosit de automobilul ei pentru a-l proteja pe artist de celelalte automobile. „Avea o tăietură urâtă pe frunte şi o alta în partea din spate a craniului. Avea sânge pe toată faţa şi pe dinţi“, a declarat acea femeie, al cărei nume este Katherine Fox.

Potrivit contactmusic.com, starul britanic a căzut din automobilul în care se afla - un model Range Rover argintiu -, care circula pe autostrada M1 cu viteza de aproximativ 110 kilometri pe oră, în momentul în care a încercat să închidă una dintre uşile vehiculului.

Anul trecut, George Michael şi-a anulat turneul din Australia din cauza unei „crize majore de anxietate“, despre care a spus că a fost cauzată de pneumonia severă cu care a fost diagnosticat în 2011 şi din cauza căreia a fost tratat timp de o lună la secţia de terapie intensivă a unui spital din Viena.

George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauza unor incidente similare. În ambele cazuri, cântăreţul şi-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite